Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ενδιαφέρουσες φωτογραφίες / Αξέχαστες εορταστικές διακοπές για τους χιλιάδες επισκέπτες υπόσχονται οι επαγγελματίες των Ιωαννίνων

Αξέχαστες εορταστικές διακοπές για τους χιλιάδες επισκέπτες υπόσχονται οι επαγγελματίες των Ιωαννίνων

asgia2Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Το σωματείο  ΠΑΜΒΩΤΙΣ(Καφέ, Μπαρ, Εστιατόρων και Συναφών επαγγελμάτων Νομού Ιωαννίνων) υπόσχεται αξέχαστες εορταστικές διακοπές για τους χιλιάδες επισκέπτες στην πόλη των Ιωαννίνων.Σε ανακοίνωση του σωματείου αναφέρονται τα εξής:

” Οι επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και αναψυχής των Ιωαννίνων, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους χιλιάδες επισκέπτες που θα συρρεύσουν στην πόλη μας κατά την εορταστική περίοδο, ανταποκρινόμενες στο πνεύμα της παραδοσιακής φιλοξενίας αλλά και το γενικότερο αίσθημα ευθύνης που απαιτεί η εποχή.

Ο υπέροχος, καλαίσθητος στολισμός των πλατειών και των δρόμων, σε συνάρτηση με το πλούσιο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων και Πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων σε κάθε γειτονιά, που έχει εξασφαλίσει ο Δήμος Ιωαννιτών, συνθέτουν τα κατάλληλα εχέγγυα για τη διαμόρφωση μιας όμορφης γιορτινής ατμόσφαιρας. Αυτό που απομένει, είναι η δική μας δέσμευση ότι θα πράξουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε ακόμη πιο ευχάριστες και αξέχαστες τις διακοπές των τουριστών και ταξιδιωτών στην πόλη. Να τους προσφέρουμε ποιοτικά αναβαθμισμένες υπηρεσίες και αγαθά, στις αρμόζουσες προσιτές τιμές. Να κάνουμε, δηλαδή, αυτό που ξέρουμε να κάνουμε.

Για εμάς, η εναρμόνιση της ποιότητας με την τιμή, δε συνιστά απλά μία πρόσκαιρη δέσμευση και επιχειρηματικό χρέος, αλλά σταθερή απτή απόδειξη σεβασμού προς τον επισκέπτη, που αποτελεί και τον εν δυνάμει καλύτερο «πρεσβευτή του τουριστικού προϊόντος» των Ιωαννίνων. Αυτό, άλλωστε, περιλαμβάνεται στα αναγνωρίσιμα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης μας εδώ και αρκετά χρόνια.

Ως ευσυνείδητοι επαγγελματίες, με πλήρη επίγνωση της δύσκολης οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης αλλά και της αδήριτης ανάγκης για χαρούμενες εορταστικές διακοπές, διαβεβαιώνουμε πως οι χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία -και φέτος- να γνωρίσουν στην πόλη μας τη γνωστή Ηπειρώτικη φιλοξενία της ανθρώπινης ζεστασιάς και του επαγγελματικού σεβασμού. ”

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments