Κυριακή , 24 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Απάντηση της δημοτικής αρχής στην ανακοίνωση της παράταξης«Νέας Εποχής»

Απάντηση της δημοτικής αρχής στην ανακοίνωση της παράταξης«Νέας Εποχής»

Σε ανακοίνωση της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» αναφέρονται τα εξής:

Η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» επιλέγει τη δημόσια καταγγελία της Διοίκησης της ΔΕΥΑΙ την οποία εγκαλεί για έλλειμμα ενημέρωσης και διάθεση συνεργασίας σχετικά με τα θέματα που συζητά στο Διοικητικό της Συμβούλιο.

Οι εκλογές τελείωσαν και τίποτε δε συνάδει σε ανακοινωθέντα παρατάξεων «εμπόλεμου» χαρακτήρα.

Πολύ απλά ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος θα μπορούσε να ζητήσει ενημέρωση για όποιο θέμα επιθυμεί από τη Δημοτική Αρχή.

Η πόρτα του προέδρου της ΔΕΥΑΙ και Δημάρχου Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, είναι πάντα ανοιχτή και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της θητείας του. Άλλωστε έχει αποδείξει ότι αυτό είναι μια αρχή την οποία τηρεί απαρέγκλιτα.

Μέχρι τότε μάλιστα τόσο η ΔΕΥΑΙ όσο και ολόκληρος ο Δήμος Ιωαννιτών θα συνεχίσουν να παράγουν «μετεκλογικό» έργο ακριβώς όπως το επιβάλει η πορεία που είχαν όλο το διάστημα που άσκησαν υπεύθυνη διοίκηση, με συνέπεια προς τους πολίτες μέχρι και την τελευταία μέρα.

Σε ότι αφορά συγκεκριμένα τη ΔΕΥΑΙ τονίζουμε για μια ακόμα φορά ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται κινούνται πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας και για το καλό της Επιχείρησης και των πολιτών.

Ειδικά για το θέμα του Γενικού Διευθυντή το οποίο επαναφέρει η ανακοίνωση, επαναλαμβάνουμε ότι αυτή τη στιγμή εξελίσσεται διεκπεραιωτική διαδικασία με βάση την ομόφωνη πολιτική απόφαση του Διοικητικού Συμβούλιου της ΔΕΥΑΙ για την προκήρυξη της θέσης η οποία ελήφθη το 2017 και είναι αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία της.

Όπως κάναμε γνωστό με προηγούμενη ανακοίνωση, δεν υπάρχει καμία πολιτική σκοπιμότητα, ούτε ευθύνεται η ΔΕΥΑΙ για την καθυστέρηση των διαδικασιών που έφτασαν την υπόθεση να εκκρεμεί μέχρι σήμερα.

Θεωρούμε πως τέτοιου είδους ανακοινώσεις εκ μέρους της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» οι οποίες δημιουργούν αίσθηση περί συνωμοτικών αποφάσεων δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στην ήδη τραυματισμένη πολιτική ζωή του τόπου.

Αντίθετα ενισχύουν το κλίμα απαξίωσης στο οποίο αυτή έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

Για το λόγο αυτό όλα τα πολιτικά πρόσωπα, ειδικά όσα ασκούν ή πρόκειται να ασκήσουν εξουσία, οφείλουν να είναι πιο προσεκτικά στις δημόσιες τοποθετήσεις τους και να μην επενδύουν σε λάθος τακτικές.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments