Πέμπτη , 11 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Απολογισμός από τη συμμετοχή του ΠΕΑΚΙ στην έκθεση SPORTEXPO MARATHON

Απολογισμός από τη συμμετοχή του ΠΕΑΚΙ στην έκθεση SPORTEXPO MARATHON

image-7c7c93411da3462f264f5286ac1290eaae4d04c430bb6084bd3737a5d42dd240-V... (1)Από:Γιώργος Γκόντζος–Για πρώτη φορά, οι αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης των Ιωαννίνων εκπροσωπήθηκαν στην Sportexpo Marathon Θεσσαλονίκης, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα (31.03.2016 – 02.04.2016) στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με αφορμή τον Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο “Μέγας Αλέξανδρος”.

Στη μοναδική στο είδος της έκθεση της Βορείου Ελλάδος, το Π.Ε.Α.Κ. Ιωαννίνων έδωσε δυναμικό παρόν και ξεχώρισε με την παρουσία του ανάμεσα στα εθνικά αθλητικά κέντρα, ενώ τα σχόλια που απέσπασε και από τους υπόλοιπους εκθέτες ήταν κολακευτικά.

Εξάλλου, η διοίκηση του Π.Ε.Α.Κ.Ι. δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το δύσκολο έργο της, πως ένας από τους βασικούς στόχους είναι η εξωστρέφεια και η αναζήτηση συμμαχιών και συνεργασιών τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, με σκοπό την προσφορά των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στους χρήστες και επισκέπτες των χώρων που διαχειρίζεται (Λιμνοπούλα, Ζωσιμάδες και Πανηπειρωτικό). Ήδη, όσοι επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις έχουν αρχίσει να βλέπουν μικρής και μεγαλύτερης κλίμακας παρεμβάσεις.

Η Sportexpo 2016, με 60 και πλέον “περίπτερα” και χιλιάδες επισκέπτες, έδωσε την δυνατότητα στον Πρόεδρο κ. Σπύρο Πάικα, στο Γραμματέα Βαγγέλη Παλατζίδη και στα μέλη της Διοίκησης κα Χαρά Δούκα και Παύλο Κοντογιάννη να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του αθλητισμού, να ανταλλάξουν σκέψεις, προβληματισμούς και καλές πρακτικές με επαγγελματίες του χώρου και να προωθήσουν τις εγκαταστάσεις και κατά συνέπεια ολόκληρη την πόλη των Ιωαννίνων στους ανθρώπους του αθλητισμού της χώρας. Επιπροσθέτως πραγματοποιήθηκαν εξειδικευμένες συναντήσεις με κατασκευαστικές εταιρείες αθλητικών χώρων των οποίων το αποτέλεσμα θα γευτούν σύντομα οι Γιαννιώτες.

Μεγάλες προσωπικότητες επισκέφτηκαν το περίπτερο που παραχώρησε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο Π.Ε.Α.Κ.Ι., όπου είχαν την δυνατότητα να αντιληφθούν από πρώτο χέρι πως πολύ σύντομα και με σταθερά βήματα, οι αθλούμενοι στην πόλη των Ιωαννίνων θα αποκτήσουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν αθλητικές εγκαταστάσεις που τους αξίζουν. Το περίπτερο του ΠΕΑΚΙ επισκέφτηκε τόσο ο Γ.Γ.Α. κ. Συναδινός όσο και ο ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Κοντονής. Για τους εκπροσώπους της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να κάνουν ευρύτερα γνωστές τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Ιωαννίνων αλλά και να ενισχύσουν τόσο το βραχυπρόθεσμο όσο και το μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της συντήρησης και βελτίωσης των εγκαταστάσεων.

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments