Πέμπτη , 14 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα- Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο: “Λεφτά υπάρχουν… για τους καναλάρχες!”

Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα- Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο: “Λεφτά υπάρχουν… για τους καναλάρχες!”

Σε ανακοίνωση των παρατάξεων  “Αριστερή παρέμβαση στα Γιάννενα”  και “Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο” αναφέρονται τα εξής:

“Με προκλητικό τρόπο Δημοτική και Περιφερειακή αρχή κάνουν προεκλογικό αγώνα με δημόσιο χρήμα. Ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών μοιράζει χρήμα όπως νομίζει καλύτερα «για την προβολή του έργου» του Πνευματικού Κέντρου.

Του «έργου» που εάν δεν υπήρχαν οι εξωτερικές παραγωγές θα ήταν μηδαμινό και αποτυχημένη εξ ολοκλήρου. Του  «έργου» που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει δύο καλοκαιρινά φεστιβάλ επί θητείας του προέδρου, αλλά κάθε χρόνο προσπαθεί να μειώσει τους μισθούς των εργαζόμενων στα τμήματα του Πνευματικού Κέντρου.

Ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου με την πολιτική ευθύνη να βαραίνει τη δημοτική αρχή κάνει «οικονομία κλίμακας» στους μισθούς, αλλά διαθέτει χρήμα για δικούς του σκοπούς. Δεν είναι καμία έκπληξη, μιας και αυτό είναι η ουσία της πολιτικής που υπηρετούν, σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο.

Ο Περιφερειάρχης από την άλλη έσπασε κάθε ρεκόρ, δίνοντας 25.000 ευρώ για «προβολή της Ηπείρου» από κονδύλι που προορίζεται για έκτακτες δαπάνες της Περιφέρειας. Δηλαδή τα χρήματα προορίζονται για αν μας χτυπήσει καμία πλημμύρα ή παραστεί άμεση ανάγκη να… προβληθούμε;

Το θέμα δεν είναι μόνο ηθικό όπως προσπαθούν να το παρουσιάσουν οι υπόλοιπες παρατάξεις που έχουν επιδοθεί, όσες από αυτές μοιράστηκαν την εξουσία, σε ίδιες και παρόμοιες τακτικές. Είναι ουσιαστικό, γιατί τη στιγμή που εργαζόμενοι μένουν απλήρωτοι ή είναι κακοπληρωμένοι, το δίκτυο της εξουσίας μια χαρά διακινεί τα ποσά που προαναφέρθηκαν.”

 

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments