Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες /  ΑΡΤΑ-Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για το Διαγωνισμό Κήπων και Μπαλκονιών

 ΑΡΤΑ-Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για το Διαγωνισμό Κήπων και Μπαλκονιών

artaΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Ο Δήμος Αρταίων στα πλαίσια της αισθητικής αναβάθμισης της πόλης, των δημοτικών και τοπικών διαμερισμάτων και έχοντας ως στόχο την ενεργοποίηση και συμμετοχή όλο και περισσότερων πολιτών στις δράσεις του διοργανώνει διαγωνισμό των ωραιότερων κήπων και μπαλκονιών!

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου και σε αυτόν μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι δημότες που έχουν στολισμένο το μπαλκόνι τους με φυτά και λουλούδια!

Λόγω του ενδιαφέροντος των συμπολιτών, γίνεται γνωστό πως παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι και την Παρασκευή 13 Μαΐου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά και να δηλώσουν συμμετοχή, στα τηλέφωνα 2681362159 και 2681362232 δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό τους και το τηλέφωνο επικοινωνίας τους. Μπορούν επίσης να δηλώσουν συμμετοχή στο αρμόδιο Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Αρταίων (αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Νταλάκας, τηλ. 2681362265).

Για την αξιολόγηση των μπαλκονιών και των κήπων έχει συσταθεί επιτροπή, η οποία θα επισκεφθεί τα σπίτια όλων των συμμετεχόντων. Η βράβευση του νικητή θα γίνει στις 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στην πλατεία Κιλκίς, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Αρταίων για τη συγκεκριμένη ημέρα, ενώ δώρα θα μοιραστούν στους νικητές, καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό.

Να σημειωθεί, ότι οι φωτογραφίες από όλους τους συμμετέχοντες θα ενταχθούν σε μια φωτογραφική έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, ενώ θα αναρτηθούν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Αρταίων.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments