Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Αρχίζει σήμερα στην Πέρδικα η τριήμερη «Γιορτή Λαδιού»

Αρχίζει σήμερα στην Πέρδικα η τριήμερη «Γιορτή Λαδιού»

giorth ladioyΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])– Αρχίζει σήμερα  στην Πέρδικα η «Γιορτή Λαδιού» στα πλαίσια των εκδηλώσεων του δήμου Ηγουμενίτσας ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017.Η «Γιορτή Λαδιού»ξεκινά από σήμερα και κορυφώνεται στις 8 Αυγούστου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

-Κυριακή 06-08-2017 έκθεση αγροτικών προϊόντων στην Πλατεία Πέρδικας από τον Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Πέρδικας και την Τοπική κοινότητα Πέρδικας. Ώρα έναρξης 21:00, είσοδος ελεύθερη.

-Δευτέρα 07-08-2017 έκθεση τοπικών αγροτικών προϊόντων στην Πλατεία Πέρδικας από τον Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Πέρδικας και την Τοπική κοινότητα Πέρδικας. Ώρα έναρξης 21:00, είσοδος ελεύθερη.

-Τρίτη 08-08-2017 12η γιορτή λαδιού-μουσικοχορευτική βραδιά στην Πλατεία Πέρδικας από τον Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Πέρδικας και την Τοπική κοινότητα Πέρδικας. Χορευτικά τμήματα του Συλλόγου θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια από Πόντο-Μικρά Ασία-Νησιά και μετά γλέντι και χορός για όλους. Ώρα έναρξης 21:00, είσοδος ελεύθερη.

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments