Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΟΜΙΛΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΟΜΙΛΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

30     15 crop comp docΑπό αριστερά προς τα δεξιά: Γιώργος Κοκκίνης, Βίλης Φούκης , Φρίξος Τριάντης, Παρασκευή Γιούνη, Ευριπίδης Γλαβάς και Δήμος Ρώσσης.

Ο Iστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων (ΙΟΙ) συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στις δύο ιστιοδρομίες του αγώνα ανοιχτής θάλασσας «ΚΑΡΝΟΣ»πουδιοργανώθηκετο Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαΐουαπο τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Δυτικής Ελλάδας.

Η πρώτη ιστιοδρομία 11 μιλίωντου αγώνα «ΚΑΡΝΟΣ» διεξήχθη το Σάββατο 30Μαΐουαπο την Πάλαιρο στην Νήσο Κάλαμο και η δεύτερη, ίσης απόστασης,τηνεπόμενη ημέρα απο την Κάλαμο στην Πάλαιρο. Στον αγώνα αυτόνέλαβε μέρος το σκάφος «ΚΙΡΚΗ» του Ομίλου μας, το οποίο κατετάγη τρίτο στην πρώτη και δεύτερο στη δεύτερη ιστιοδρομία. Στη γενική κατάταξη  το «ΚΙΡΚΗ» κατέλαβε τη δεύτερη θέση και ο κυβερνήτης του σκάφους Ευριπίδης Γλαβάς έλαβε το ασημένιο κύπελλο στην τελετή απονομής που έγινε στην Πάλαιρο στο τέλος του αγώνα.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων συγχαίρει θερμά τον Ευριπίδη Γλαβά (κυβερνήτη) και το πλήρωμα του σκάφους «ΚΙΡΚΗ»που αποτελείτο αποτους Παρασκευή Γιούνη,Γιώργο Κοκκίνη, Δήμο Ρώσση, Φρίξο Τριάντη και Βίλη Φούκη για την υψηλή διάκριση που επέτυχαν και εύχεται υψηλές επιδόσεις και στο μέλλον.

 

Δείτε Επίσης

Συνάντηση του Θωμά Μπέγκα με μέλη του συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ

Συνάντηση με μέλη του αθλητικού συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments