Σάββατο , 23 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Αύριο Τετάρτη η ΔΩΡΕΑΝ διανομή ροδακίνων στο δήμο Ζηρού

Αύριο Τετάρτη η ΔΩΡΕΑΝ διανομή ροδακίνων στο δήμο Ζηρού

rodakina

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου η ΔΩΡΕΑΝ διανομή ροδακίνων στους δικαιούχους κάρτα αλληλεγγύης (σίτισης)

 

Σε δωρεάν διανομή ροδάκινων σε δικαιούχους της κάρτας αλληλεγγύης (σίτισης) θα προχωρήσει ο Δήμος Ζηρού ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε όλη την Περιφέρεια Ηπείρου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και για το σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί μία Κοινωνική Σύμπραξη ανά Περιφερειακή Ενότητα.

Η παραλαβή των προϊόντων θα γίνει από τον χώρο του Δημαρχείου Ζηρού στη Φιλιππιάδα (Πλατεία Γεννηματά) την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, κατά τις ώρες 10.00-14.00.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά την αστυνομική τους ταυτότητα, την κάρτα σίτισης και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δήμου Ζηρού στο τηλέφωνο: 2683360641.

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments