Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Αύριο Τετάρτη η μεγάλη συναυλία των «ONIRAMΑ» στη Φιλιππιάδα!

Αύριο Τετάρτη η μεγάλη συναυλία των «ONIRAMΑ» στη Φιλιππιάδα!

onirama

Αύριο (Τετάρτη 24 Ιουνίου) η μεγάλη συναυλία των «ONIRAMΑ» στη Φιλιππιάδα!

 

Το μεγάλο ραντεβού των ONIRAMA με το μουσικόφιλο κοινό του Δήμου Ζηρού και όχι μόνο, έφτασε!

Το γνωστό ελληνικό συγκρότημα θα εμφανιστεί αύριο (Τετάρτη 24 Ιουνίου) και ώρα 9.00 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Α’ Δημοτικού Σχολείου Φιλιππιάδας, για να μας ταξιδέψει σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια και να ανεβάσει τους ρυθμούς.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου LAROY TE το οποίο αξιοποιεί ο Δήμος Ζηρού και η είσοδος για το κοινό είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η ενημερωτική εκδήλωση για την αξιοποίηση της λίμνης Ζηρού, που είναι στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιουλίου.

ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Επίσης μέχρι το τέλος Ιουνίου στον Δήμο Ζηρού, έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν και οι εξής εκδηλώσεις:

Στο μεταξύ απόψε Τρίτη 23 Ιουνίου στην Κεντρική Πλατεία Φιλιππιάδας θα διοργανωθεί το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών με τη συμμετοχή του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου  Νέας Κερασούντας, του Συλλόγου ΣυρακιωτώνΦιλιππιάδας, του Φιλολογομορφωτικού  Συλλόγου «Αγ. Βησαρίωνας» Φιλιππιάδας, του Πολιτιστικού συλλόγου Κερασώνας και του εξωραϊστικού εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Παλιάς Φιλιππιάδας.

Εξάλλου την Κυριακή 28 Ιουνίου στο Θεσπρωτικό, θα πραγματοποιηθεί χορευτική εκδήλωση παιδικών τμημάτων και τμήματος ενηλίκων με παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς και ευρωπαϊκούς. Διοργανωτής είναι ο μορφωτικός Σύλλογος Θεσπρωτικού και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Γυμνασίου –Λυκείου Θεσπρωτικού.

Τις εκδηλώσεις του μήνα στον Δήμο Ζηρού θα κλείσει το πανηγύρι των Αγίων Αποστόλων την Δευτέρα 29 Ιουνίου στον Γοργόμυλο.

Δείτε Επίσης

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ: Άλλος ένας συνάδελφος οικοδόμος τραυματίστηκε σοβαρά εν ώρα εργασίας

“Άλλος ένας συνάδελφος οικοδόμος τραυματίστηκε σοβαρά χθες το μεσημέρι  εν ώρα εργασίας. Δεν ήταν ούτε ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments