Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Βράβευση του εκπαιδευτικού – συγγραφέα Στέφανου Κωλέττα

Βράβευση του εκπαιδευτικού – συγγραφέα Στέφανου Κωλέττα

DVART -2647DVART -2690DVART -2520Από:Γιώργος Γκόντζος–Ενώπιον πλήθους κόσμου και επισήμων των τοπικών αρχών, πραγματοποιήθηκε χθές στην αίθουσα της πρώην Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας από την Ένωση αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς , η βράβευση του εκπαιδευτικού – συγγραφέα Στέφανου Κωλέττα, για το συγγραφικό έργο του και τη συμβολή του στα ελληνικά γράμματα και στον ελληνικό πολιτισμό γενικότερα.

Την προσωπικότητα και το έργο του βραβευθέντος παρουσίασαν με τα καλύτερα λόγια, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γεώργιος Καψάλης, ο πρώην βουλευτής κ. Μιχάλης Παντούλας, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Δημήτριος Γιωτίτσας, η εκπαιδευτικός Ευαγγελία Σιώζου και η ιστορικός κ. Παρασκευή Τάσση.

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτριος Φλώρος απένειμε τιμητική πλακέτα στον τιμώμενο ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η ευχαριστήρια ομιλία του Στέφανου Κωλέττα, η οποία εκφωνήθηκε σχεδόν στο σύνολό της σε άπταιστη αρχαιοελληνική γλώσσα και έκλεισε με μια ελεγεία επίσης σε αρχαία λυρική γλώσσα.

Την εκδήλωση κόσμησε με την εμφάνισή της η χορωδία του 27ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων.

Δείτε Επίσης

Ε.Εξάρχου-Τα οράματά της για την περιοχή.”Τιμητική η πρόσκληση του Κ.Μητσοτάκη”

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])=== Την θέλησή της να κάνει γνωστές , σε μεγαλύτερο ,ευρύτερο κοινό,  τις απαντήσεις ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments