Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιάννενα-πολίτες για την Ανατροπή:Η αλλαγή προσώπων στο Δ.Σ. της ΔΗΑΝΕΤΑΙ οφείλει να σηματοδοτήσει και αλλαγή πολιτικής και στρατηγικής από την επιχείρηση.

Γιάννενα-πολίτες για την Ανατροπή:Η αλλαγή προσώπων στο Δ.Σ. της ΔΗΑΝΕΤΑΙ οφείλει να σηματοδοτήσει και αλλαγή πολιτικής και στρατηγικής από την επιχείρηση.

Χωρίς τίτλοΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—“Η αλλαγή προσώπων στο Δ.Σ. της ΔΗΑΝΕΤΑΙ οφείλει να σηματοδοτήσει και αλλαγή πολιτικής και στρατηγικής από την επιχείρηση”, υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Γιάννενα-πολίτες για την Ανατροπή”,στο δήμο Ιωαννιτών.Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Δυστυχώς δεν μπορούμε να συμμεριστούμε την άποψη της δημοτικής αρχής για επιτυχημένο μέχρι σήμερα έργο της επιχείρησης. Η ΔΗΑΝΕΤΑΙ είχε και έχει αποκλειστικό εισπρακτικό χαρακτήρα μισθωμάτων και εξόφλησης ρυθμισμένων οφειλών της αμαρτωλής εποχής Γκόντα.

Η Δημοτική αρχή οφείλει να κάνει και την αυτοκριτική της.

– Πέτυχε τους στόχους της με τους όρους διατίμησης των βασικών προϊόντων στην ΟΑΣΗ;

-Υπάρχει ισόρροπη λειτουργία καφετέριας και εστιατορίου στην επιχείρηση;

– Γιατί δεν προχώρησε σε καμία πρωτοβουλία πέραν την πληρωμής ΙΚΑ και ΔΟΥ;

-Η επιχείρηση δυστυχώς δεν έχει αναλάβει καμία ουσιαστική πρωτοβουλία παρόλο που τα ρευστά της διαθέσιμα είναι σχεδόν €250.000. Η αλλαγή προσώπων στο Δ.Σ. της ΔΗΑΝΕΤΑΙ οφείλει να σηματοδοτήσει και αλλαγή πολιτικής και στρατηγικής από την επιχείρηση. Ειδάλλως θα φτάσουμε το 2019 να σχολιάζουμε την επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης των €400.000 ρευστών διαθεσίμων…

Θεωρούμε ότι οποιαδήποτε αμοιβή, αποζημίωση κ.λ.π. μέλους του Δ.Σ, ή Γενικού Διευθυντή σε μια επιχείρηση που δεν ασκεί ουσιαστική δραστηριότητα και δεν έχει προσωπικό αποσκοπεί σε πελατειακές λογικές.

Η Δημοτική Αρχή έχει μπει για τα καλά σε προεκλογική περίοδο και μας το θυμίζει πια με τις μετακινήσεις ή μη προσώπων ενώ δημιουργεί ταυτοχρόνως οικονομικά «μαξιλαράκια» για τη τελευταία και προεκλογική χρονιά. Η ταχτική τέσσερα χρόνια σκέφτομαι και ένα πράττω είναι εις βάρος των δημοτών .

Η μόνη πρόταση η οποία και υιοθετήθηκε από το Δ.Σ. της επιχείρησης για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στο κτίριο της ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ έγινε από τη παράταξή μας .

Από τη θέση των αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ θα συνεχίσουμε να ασκούμε αυστηρό έλεγχο και να ζητάμε την ενεργοποίηση της εταιρείας τόσο στο ζήτημα της ενεργειακής εξοικονόμησης, όσο και της διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας του Δήμου και της επιχείρησης και όχι απλά της εκμίσθωσής της.”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments