Τετάρτη , 20 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / «Γιάννενα Τώρα»: Χαιρετίζουμε τις μειώσεις, δικαιώνεται η πολιτική μας

«Γιάννενα Τώρα»: Χαιρετίζουμε τις μειώσεις, δικαιώνεται η πολιτική μας

Η δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα» αισθάνεται δικαιωμένη για τη μείωση από τη Δημοτική Αρχή, στην οποία μετέχει, των δημοτικών τελών και για την επακόλουθη ανακούφιση των δημοτών, καθώς ήταν η πρώτη που με συνέπεια εδώ και πέντε και πλέον χρόνια ανέδειξε σε κυρίαρχο θέμα στο Δήμο μας το ζήτημα των υψηλών δημοτικών τελών.

Χαιρετίζουμε την απόφαση, στην οποία συμβάλλαμε και ως συνεργαζόμενη στη Δημοτική Αρχή παράταξη σήμερα, αλλά και με την υπεύθυνη και συνεπή αντιπολιτευτική μας τακτική τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν ψηφίζουμε μόνο τις μειώσεις, όπως λαϊκίστικα πράττουν άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης που είχαν στο παρελθόν την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου, αλλά συμβάλουμε ώστε να εξορθολογιστούν οι χρεώσεις, μη φοβούμενοι να αναλάβουμε το πολιτικό κόστος της αύξησης, όπου αυτή απαιτείται.

Σήμερα γίνεται σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση με τη νέα ρύθμιση, στόχος μας ωστόσο είναι να υιοθετηθεί μελλοντικά σύστημα χρέωσης με ζώνες, ώστε να γίνουν οι χρεώσεις ακόμη πιο δίκαιες.

Οι παρεμβάσεις μας θα είναι συνεχείς, συνεπείς και με αποτέλεσμα για τους πολίτες, όπως είναι από την πρώτη μέρα που μετέχουμε στη Δημοτική Αρχή ως συμπράττουσα παράταξη και που έχουμε αναλάβει σημαντικούς τομείς του Δήμου μου.

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments