Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Για να γίνουν τα πάρκα μας μέρος της καθημερινότητας μας-Στην πρωτοβουλία του Δήμου για πικ – νικ στα Λιθαρίτσια ανταποκρίθηκαν οι Γιαννιώτες

Για να γίνουν τα πάρκα μας μέρος της καθημερινότητας μας-Στην πρωτοβουλία του Δήμου για πικ – νικ στα Λιθαρίτσια ανταποκρίθηκαν οι Γιαννιώτες

Σε ανακοίνωση του δήμου Ιωαννιτών αναφέρονται τα εξής:

Δεκάδες Γιαννιώτες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου Ιωαννιτών για ένα Σαββατιάτικο πικ-νικ στο Πάρκο Λιθαρίτσια, όπως και πολλοί εθελοντές, φορείς και επιχειρήσεις, στήριξαν την εκδήλωση.

Και μπορεί να δείξει ο καιρός αν η θετική μας ενέργεια κατάφερε να ξορκίσει τελικά τη βροχή, όμως αυτό που σίγουρα ανέδειξε η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι πως μπορούνε τα πάρκα μας να γίνουνε μέρος της καθημερινότητας μας.

Στο  πικ νίκ συμμετείχε και ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, κάνοντας λόγο για μια «πολύ ωραία πρωτοβουλία που μπορούμε να καθιερώσουμε» ώστε «να χαιρόμαστε όλοι μαζί όμορφες γωνιές της πόλης μας που έχουν αναβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια» και ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Βιώσιμης  Αστικής Κινητικότητας, Ελένη Βασιλείου, που είχε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, τόνισε πως «καλώντας τους συμπολίτες μας σε ένα πικ νικ, θέλαμε να αναδείξουμε κάτι που φαντάζει αυτονόητο:  τα πάρκα και ειδικά το πάρκο Λιθαρίτσια που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, μπορούνε να γίνουνε μέρος της καθημερινότητας μας, τόπος συνάντησης και αναψυχής».

Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και η Αντιδήμαρχος ευχαρίστησαν τους πολλούς  εθελοντές και τις τοπικές επιχειρήσεις που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας να φέρει κοντά στα πάρκα τους Γιαννιώτες κι όλοι συμφώνησαν πως είναι μια ωραία ιδέα που πρέπει να καθιερωθεί.

Πράγματι ήταν πολύ όμορφη η εικόνα  του πάρκου, γεμάτη με παιδιά να παίζουν και οικογένειες να απολαμβάνουν τα νόστιμα εδέσματα που ετοίμασαν οι σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος μαγειρικής τέχνης με τον συντονισμό του διευθυντή Μιχάλη Αλεξίου, με τα προϊόντα που πρόσφερε ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Πίνδος», ενώ νερά και αναψυκτικά πρόσφερε η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων «ΒΙΚΟΣ».

Οι συμμετέχοντες είχαν  την ευκαιρία να δοκιμάσουν επιλεγμένα προϊόντα της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων φτιαγμένα από φρέσκο Ελληνικό γάλα και να ψυχαγωγηθούν από τους μαθητές του Ηπειρωτικού Ωδείου και τον  DJ Βασίλη Κλούρα, ενώ τα ηχητικά προσέφερε ο κ. Χρήστος Σύμπας.

Το Yoga Flow Studio της κυρίας Τερέζας Γιαννέτα, η κυρία Μάρθα Κώστα Διατροφή – Yoga – Γελωτοθεραπεία και το Club Γέλιου Ιωαννίνων με την παρουσία τους συνέβαλλαν στην ευεξία και τη διασκέδαση των επισκεπτών.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments