Κυριακή , 24 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Γ.Στέφος (ΣΥΡΙΖΑ)-Η πρωτοβουλία που θα αναληφθεί θα δώσει την δυνατότητα στην Ελληνική Πολιτεία να εισπράξει αυτά τα οποία ,για 27 χρόνια από τους ανθρώπους που λυμαίνονται κυριολεκτικά τις συχνότητες,δεν έχουν πληρωθεί.Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι είναι “δικαστικό πραξικόπημα”. Λέω ότι είναι μια απόφαση που είναι σεβαστή ,αλλά δεν είναι δίκαιη .

Γ.Στέφος (ΣΥΡΙΖΑ)-Η πρωτοβουλία που θα αναληφθεί θα δώσει την δυνατότητα στην Ελληνική Πολιτεία να εισπράξει αυτά τα οποία ,για 27 χρόνια από τους ανθρώπους που λυμαίνονται κυριολεκτικά τις συχνότητες,δεν έχουν πληρωθεί.Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι είναι “δικαστικό πραξικόπημα”. Λέω ότι είναι μια απόφαση που είναι σεβαστή ,αλλά δεν είναι δίκαιη .

stefosΑπό:Γιώργος Γκόντζος–    “Η πρωτοβουλία που θα αναληφθεί για την συγκρότηση  του ΕΣΡ θα δώσει την δυνατότητα στην Ελληνική Πολιτεία να εισπράξει αυτά τα οποία ,για 27 χρόνια από τους ανθρώπους που λυμαίνονται κυριολεκτικά τις συχνότητες,δεν έχουν πληρωθεί.”  Αυτό τόνισε ο Γιάννης Στέφος ,βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ιωαννίνων, μιλώντας στην εκπομπή  “ό,τι πεις εσύ” ,(Γιώργος Γκόντζος),στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Τόνισε ,για την απόφαση του ΣτΕ , πως    “έχουμε μια απόφαση καθ’ όλα σεβαστή ,δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, ωστόσο σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις των δικαστικών αρχών κρίνονται και έχουν αντίλογο”.

Πρόσθεσε ότι “θα πρέπει να έχουμε υπ’ όψιν μας ότι μια κυβέρνηση εκλεγμένη ζει, υπάρχει ,και εργάζεται για το δημόσιο συμφέρον ,προς το καλό των πολιτών” ,σημειώνοντας ότι    “το ΣτΕ δεν έλαβε υπ όψιν ότι η συγκρότηση του ΕΣΡ δεν έγινε ,όχι με ευθύνη της κυβέρνησης αλλά λόγω της σκληρής στάσης της ΝΔ.”.

Στην συνέχεια ανέδειξε αποφάσεις του ΣτΕ  στο παρελθόν που δεν είχαν ληφθεί υπ΄όψιν από προηγούμενες κυβερνήσεις ( “το 2012 είχε γνωμοδοτήσει ότι η μείωση των συντάξεων είναι παράνομη”), αλλά και αποφάσεις  “που έκριναν συνταγματικά τα μνημόνια και το κλείσιμο της ΕΡΤ”.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν έχουμε  “πραξικόπημα” από το ΣτΕ είπε:    “Δεν βάζω βαριές λέξεις όταν μιλώ ,δεν είμαι Άδωνις Γεωργιάδης που λέει ότι οι κομμουνιστές πρέπει να μπουν φυλακή.Θεωρώ ότι θα πρέπει  να είμαστε σοβαροί και στον δημόσιο λόγο ,κυρίως εκεί,και στις ιδιωτικές συζητήσεις.Αυτή τη στιγμή ,σε δημόσιο λόγο, δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι είναι “δικαστικό πραξικόπημα”. Λέω ότι είναι μια απόφαση που είναι σεβαστή ,αλλά δεν είναι δίκαιη”  .

Ακούστε την συνέντευξη..

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments