Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Διευκρινίσεις από τον Συντονιστή ΑΝΕΛ Ιωαννίνων Χρήστο Οικονόμου

Διευκρινίσεις από τον Συντονιστή ΑΝΕΛ Ιωαννίνων Χρήστο Οικονόμου

ANEL Με αφορμή συνέντευξη  στην εκπομπή    “ότι πεις εσύ”(Γιώργος Γκόντζος) του πολιτευτή των ΑΝ.ΕΛ στο νομό Ιωαννίνων Χαράλαμπου Καψοκαβάδη από τον Συντονιστή ΑΝΕΛ Ιωαννίνων Χρήστο Οικονόμου λάβαμε την ακόλουθη διευκρίνιση

“Σχετικά με δημοσίευμα  σας που αφορά τις απόψεις της Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝΕΛ Ιωαννίνων θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:

Ο κ.Καψοκαβάδης ήταν πολιτευτής των ΑΝΕΛ στις τελευταίες εκλογές του Σεπτεμβρίου και όχι εκπρόσωπος της Συντονιστικής ΑΝΕΛ.
Επίσης οι απόψεις που εκφράζει αποτελούν προσωπικές του απόψεις και όχι απόψεις τις Συντονιστικής τις οποίες εκφράζει μόνο το όργανο και ο Συντονιστής του.
Σαφώς και οι ΑΝΕΛ συμμετείχαν στις απεργιακές κινητοποιήσεις γιατί είναι πάγια θέση των ΑΝΕΛ-όπως έχουμε πει πολλές φορές- να συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις των επίσημων φορέων των εργαζομένων και όχι σε κομματικές κινητοποιήσεις.
Και τέλος προτεραιότητα για τους ΑΝΕΛ είναι η επίλυσης προβλημάτων της κοινωνίας και προώθηση  λύσεων που θα ανακουφίσουν την ήδη ταλαιπωρημένη Κοινωνία
Σας ευχαριστώ πολύ
Ο Συντονιστής ΑΝΕΛ Ιωαννίνων
Χρήστος Οικονόμου”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments