Παρασκευή , 8 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Δωρεά δύο mini bus στους συλλόγους Α.Μ.Ε.Α «Αγκαλιά» και «Αγία Θεοδώρα»

Δωρεά δύο mini bus στους συλλόγους Α.Μ.Ε.Α «Αγκαλιά» και «Αγία Θεοδώρα»

Δυο λεωφορεία (mini bus) με προδιαγραφές που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των Α.Μ.Ε.Α της περιοχής μας, παρέδωσε ο Δήμος Νικολάου Σκουφά, ένα στον σύλλογο γονέων και φίλων παιδιών με ειδικές ανάγκες «Αγία Θεοδώρα» κι ένα στον σύλλογο γονέων και φίλων ατόμων με ειδικές ανάγκες «Αγκαλιά».

Τα κλειδιά, παρέδωσε στους εκπροσώπους των δύο συλλόγων, η Δήμαρχος Ροζίνα Βαβέτση, σε μια όμορφη και σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Πέτα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ Βασίλειος Ψαθάς, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κα. Αναστασία Σίμου και κ. Δημήτρης Βαρέλης, όπως και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Νικολάου Σκουφά κα. Καλλιόπη Γεωργή, κ. Ηλίας Κολιούλης, κ. Δημήτρης Δήμου, ο κ. Δημήτρης Ντοκομές,  ο διευθυντής της τεχνικής υπηρεσία του Δήμου κ. Γεώργιος Τάλαρος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Βασίλης, και πλήθος κόσμου.

Η χρηματοδότηση έγινε μέσω ΕΣΠΑ σε πρόσκληση που άνοιξε η Περιφέρεια Ηπείρου και υλοποιήθηκε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Νικόλαου Σκουφά.

Με δήλωσή της η κα Ροζίνα Βαβέτση τόνισε:

«Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τέως Δήμαρχο κ. Ευστάθιο Γιαννούλη καθώς και στον Διευθυντή και τους μηχανικούς της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου για τον ζήλο και την προσπάθεια που κατέβαλαν για έναν ολόκληρο χρόνο ώστε να καταφέρουμε να παραδώσουμε στα παιδειά των δυο συλλόγων τα καινούρια τους οχήματα για να μπορούν πλέον με ασφάλεια να μετακινούνται.
Εύχομαι στους δυο συλλόγους αλλά και στους γονείς των παιδιών καλή συνεχεία, δύναμη και επίμονη! Θα είμαστε δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν»

Τα χαμόγελα των παιδιών ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλους όσοι συνέβαλαν και υλοποίησαν αυτή την προσπάθεια.

Δείτε Επίσης

Πέτρος Μπελέρης στο Δ/Ρ : «Η δίκη και η απόφαση είναι «μία τιμωρία της ελεύθερης ψήφου. Μία τιμωρία της δημοκρατίας….»

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πράξης της δίκης ΠΑΡΩΔΙΑ  και την καταδικαστική απόφαση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments