Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Δύο ακόμα βραδιές παρέα με τον «Εραστή» στο Θέατρο Έκφραση

Δύο ακόμα βραδιές παρέα με τον «Εραστή» στο Θέατρο Έκφραση

 

Ο «Εραστής» του Χάρολντ Πίντερ, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Βασιλείου συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τις παραστάσεις κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στο Θέατρο Έκφραση, με ώρα έναρξης τις 21.30.

Η υπόθεση

Ο Ρίτσαρντ και η Σάρα, ένα τυπικό ζευγάρι, ζουν απομονωμένοι σε μια εξοχική κατοικία. Είναι ευκατάστατοι. Έχουν ένα υπέροχο, καλόγουστο σπίτι με κήπο. Ο Ρίτσαρντ εργάζεται ως οικονομικός σύμβουλος και  η Σάρα είναι η τέλεια σύζυγος. Η ερωτική τους ζωή όμως έχει αρχίσει να εμφανίζει κάποια σημάδια κόπωσης κι έτσι βρίσκουν έναν πρωτότυπο τρόπο για να την τονώσουν: αποφασίζουν, από κοινού, να βρει η Σάρα έναν εραστή τον οποίο να δέχεται στο σπίτι τους όποτε εκείνη επιθυμεί, την ώρα που ο Ρίτσαρντ θα βρίσκεται στο γραφείο του. Τι γίνεται όμως όταν μια τόσο παράτολμη ιδέα που έχει ως στόχο να αναθερμάνει την σχέση τους παίρνει άλλη τροπή;

«Ο Εραστής» αποτελεί μία αντισυμβατική εκδοχή μιας συμβατικής συζυγικής σχέσης. Είναι ένας υπόγειος, «πολιτισμένος» πόλεμος προσωπείων και ρόλων. Ένα ευφυές παιχνίδι με τον έρωτα και το χρόνο. Ένα παιχνίδι για δύο χαρακτήρες στα όρια της ασφάλειας και της επικινδυνότητας…

Οι συντελεστές

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βασιλείου. Σκηνογραφική επιμέλεια: Γιάννης Κράβαρης. Μουσική σύνθεση: Δημήτρης Μπασδάνης. Φωτογραφία: Νίκος Ρούσης. Υπεύθυνος Φωτισμού: Χρήστος Χρήστου. Τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι Μίνα Παππά και Πέτρος Χριστακόπουλος.

*Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ το κανονικό και 8 ευρώ το μειωμένο (ανέργων, φοιτητικό, μαθητικό, άνω των 65 ετών). Πληροφορίες – κρατήσεις στα τηλέφωνα: 2651554505 και 6907500710.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments