Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Δ.Ντόβας- Η χειρότερη σεζόν για τα τουριστικά καταστήματα- Λουκέτο 30% την επόμενη διετία…

Δ.Ντόβας- Η χειρότερη σεζόν για τα τουριστικά καταστήματα- Λουκέτο 30% την επόμενη διετία…

PERAMA”Αν δεν αντιστραφεί η κατάσταση ,ένα μεγάλο μέρος των τουριστικών καταστημάτων- επιχειρήσεων ,θα βάλει λουκέτο..Υπολογίζω ένα 30% στην επόμενη διετία..” Αυτή την απαισιόδοξη εκτίμηση έκανε ο Δημήτρης Ντόβας ,πρόεδρος των Τουριστικών Καταστημάτων νομού Ιωαννίνων ,σε παρέμβασή του στην εκπομπή ”ό,τι πεις εσύ”(Γιώργος Γκόντζος)..
Πρόσθεσε επίσης:”Η τωρινή σεζόν ήταν η χειρότερη όλων των εποχών..Η πτώση κυμάνθηκε γύρω στο 80%.Δυστυχώς η κατάσταση είναι απελπιστική..Τι έφταιξε; Η οικονομική κρίση ,οι απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις .τα capital controls,οι κλειστές τράπεζες….Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη..”
Πρότεινε την συγχώνευση όλων των Τουριστικών Επιτροπών της περιοχής (Περιφέρειας ,δήμου Ιωαννιτών ,φορέων κ.λ.π.) με επικεφαλής εξειδικευμένο μάνατζερ.. Ακούστε την συνέντευξη..

Δείτε Επίσης

Β.Γαρδίκος( ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ)- Οι παράγοντες που δημιουργούν αισιοδοξία για μια έδρα στο Νομό Ιωαννίνων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])===  “Η αισιοδοξία  για  μια έδρα στο νομό Ιωαννίνων,προκύπτει από την καθημερινή συζήτηση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments