Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Εκδήλωση για την βράβευση των σχολείων που συμμετείχαν στο «Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης»του Δήμου Ιωαννιτών

Εκδήλωση για την βράβευση των σχολείων που συμμετείχαν στο «Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης»του Δήμου Ιωαννιτών

Την Πέμπτη 11/4 και ώρα 09:30 (Έναρξη βράβευσης 11:00)στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής», (Παλαιά Σφαγεία) του Δήμου Ιωαννιτών θα πραγματοποιηθούν βιωματικές περιβαλλοντικές δράσεις και εκδήλωση βράβευσης όλων των σχολείων που συμμετέχουν στο «Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης»του Δήμου Ιωαννιτών.

Τα Δημοτικά σχολεία (30 σε αριθμό) συνέλεξαν πόντους από τη διαλογή στην πηγή για ανακύκλωση τριών υλικών (χαρτί, αλουμίνιο, μπαταρίες), ενώ παράλληλα δέχονταν και δωρεές πόντων μέσω της πλατφόρμας followgreen.gr/ioannina/school.

Ο Σχολικός Διαγωνισμός υλοποιήθηκε από τον Δήμο Ιωαννιτών, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Π/θμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης και Αξιοποίησης (ΕΕΑΑ) Α.Ε., το πρόγραμμα αλουμινίου «Κάθε Κουτί Μετράει», την ΑΦΗΣ Α.Ε. και την Αειφορική Ηπείρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας followgreen.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα βραβευθούν με επαίνους και τα πρώτα σχολεία θα λάβουν δώρα για τις σχολικές τους μονάδες.

Σας καλούμε να παραστείτε στην εκδήλωση βράβευσης,με στόχο να τιμήσουμε τους μαθητές των δημοτικών μας σχολείων όπου απέδειξαν ότι είναι οι σημαντικότεροι σύμμαχοι για την προάσπιση του περιβάλλοντος.

Δεσμευόμαστε πως με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα τελέσουμε ένα νέο διαγωνισμό ανακύκλωσης με επιπλέον ανακυκλώσιμα υλικά και συμμετοχή ακόμα περισσότερων σχολείων.

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments