Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Χωρίς κατηγορία / Εξοπλίζεται μέσω του Ε.Π. «Ήπειρος» 2014-2020 το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας. Υπογράφτηκε η σύμβαση για την ολοκλήρωση της Αίθουσας Βαρέων Αθλημάτων στην Ανατολή.

Εξοπλίζεται μέσω του Ε.Π. «Ήπειρος» 2014-2020 το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας. Υπογράφτηκε η σύμβαση για την ολοκλήρωση της Αίθουσας Βαρέων Αθλημάτων στην Ανατολή.

TEP_HGOYMENITSASΜε απόφαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη εντάσσεται στο Ε.Π. «Ήπειρος» 2014-2020 (Άξονας Προτεραιότητας «Ενίσχυση Υποδομών Εκπαίδευσης, Υγείας και Πρόνοιας») η πράξη «Προμήθεια εξοπλισμού ΤΕΠ Νοσοκομείου Φιλιατών στην Ηγουμενίτσα», προϋπολογισμού 1.983.660 ευρώ.Στο πλαίσιο της πράξης περιλαμβάνεται ιατροτεχνολογικός, ξενοδοχειακός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, προκειμένου το ΤΕΠ να είναι πλήρως λειτουργικό όσον αφορά την παροχή ιατρικών υπηρεσιών αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών ενηλίκων και παιδιών, την βραχεία νοσηλεία ενηλίκων και παιδιών, την διενέργεια χειρουργείων μικρής κλίμακας, την εκτέλεση διαγνωστικών και απεικονιστικών εργαστηριακών εξετάσεων και των υποστηρικτικών υποδομών (φαρμακείο, κεντρική αποστείρωση, διοίκηση, εφημερία προσωπικού, τεχνικά συνεργεία, παρασκευή και διανομή φαγητού κλπ).Η προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού θα εξασφαλίσει την πλήρη ανάπτυξη 25 νοσοκομειακών κλινών και θα υποστηρίξει την έκτακτη αντιμετώπιση ιατρικών περιστατικών του Νομού Θεσπρωτίας και της παραλιακής τουριστικής περιοχής νότια της πόλης της Ηγουμενίτσας. Δικαιούχος της πράξης είναι το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Σημειώνεται ότι το Τ.Ε.Π (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) του Νοσοκομείου Φιλιατών στην Ηγουμενίτσα, συνολικής επιφάνειας 4.600 τμ, συνδέεται λειτουργικά με το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών.

Υπογράφτηκε η σύμβαση για την ολοκλήρωση της Αίθουσας Βαρέων Αθλημάτων 

Τέλος μπαίνει στην πολύχρονη εκκρεμότητα για την ολοκλήρωση της Αίθουσας Βαρέων Αθλημάτων, που κατασκευάζεται παράπλευρα του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ανατολής Ιωαννίνων. Από τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, υπογράφτηκε η σύμβαση για την ολοκλήρωση των εργασιών με την  Κ/Ξ ΚΡΙΚΩΝΗ ΑΝΝΑ- ΒΩΤΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Το έργο έχει προϋπολογισμό 310.000 ευρώ, εργολαβική έκπτωση  43,97% και ημερομηνία περαίωσης την 12η Οκτωβρίου 2016. Περιλαμβάνει δε όλες τις υπολειπόμενες οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες καθώς και όσες αφορούν μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

“Ημέρα Καινοτομίας”, από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Μία ξεχωριστή Ημέρα Καινοτομίας διοργανώνεται την Τρίτη 28 Μαρτίου στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments