Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Εξώθηση σε επαιτεία και παραμέληση εποπτείας ανήλικων παιδιών-Συνελήφθησαν οκτώ Ρουμάνοι

Εξώθηση σε επαιτεία και παραμέληση εποπτείας ανήλικων παιδιών-Συνελήφθησαν οκτώ Ρουμάνοι

ImageHandler

Από:Γιώργος Γκόντζος

Συνελήφθησαν οκτώ υπήκοοι Ρουμανίας  στην πόλη των Ιωαννίνων, για εξώθηση σε επαιτεία και παραμέληση εποπτείας των ανήλικων παιδιών τους

Συνελήφθησαν, χθες (20-11-2015) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος Ιωαννίνων και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, οκτώ υπήκοοι Ρουμανίας και συγκεκριμένα τέσσερις γυναίκες  (42, 41, 19 και 21 ετών) και τέσσερις άνδρες (ηλικίας 29, 27, 22 και 23 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της έκθεσης, επαιτείας και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί, σε διαφορετικά σημεία της πόλης των Ιωαννίνων, προωθούσαν σε επαιτεία τα ανήλικα παιδιά τους,  τα οποία ζητούσαν χρήματα από διερχόμενους περαστικούς, εκθέτοντας αυτά σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

 

Δείτε Επίσης

Στοχευμένοι έλεγχοι σε φορτηγά στην Ιονία οδό

Αστυνομικοί του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, πραγματοποιούν συστηματικούς και στοχευμένους τροχονομικούς ελέγχους ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments