Κυριακή , 24 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Επέκταση των εγγειοβελτιωτικών έργων ζητά ο Δήμαρχος Αρταίων

Επέκταση των εγγειοβελτιωτικών έργων ζητά ο Δήμαρχος Αρταίων

EPISKEPSH EGGEIOBELTIWTIKA 2Από:Γιώργος Γκόντζος—Επίσκεψη στα εγγειοβελτιωτικά έργα που εκτελούνται στην περιοχή του Ιμαρέτ πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σοφία Γρύλλια. Υπήρξε ενημέρωση από τους υπευθύνους για την πορεία του έργου, το οποίο έχει χρονοδιάγραμμα υλοποίησης μέχρι τα τέλη του 2016 και αναμένεται να λύσει πολλά και σημαντικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου στην περιοχή.

Οι εργασίες περιλαμβάνονται στο έργο της β’ φάσης των εγγειοβελτιωτικών έργων πεδιάδας Άρτας, με προϋπολογισμό 14.140.000 ευρώ. Μεταξύ άλλων, κατασκευάζεται μια αρδευτική διώρυγα, κάποιοι παράπλευροι αγροτικοί δρόμοι και μία αποστραγγιστική τάφρος για να στραγγίζουν τα χωράφια της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Αρταίων ζητά επέκταση των εγγειοβελτιωτικών έργων και σε άλλες περιοχές της Άρτας, έτσι ώστε όχι μόνο να μειωθεί το κόστος παραγωγής για τους αγρότες, αλλά να υπάρξει και αύξηση της παραγωγής τους, καθώς και να μην σπαταλώνται υδάτινοι πόροι.

 

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments