Δευτέρα , 25 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Επίσκεψη Γιώργου Καμίνη στο Δημαρχείο Ιωαννίνων

Επίσκεψη Γιώργου Καμίνη στο Δημαρχείο Ιωαννίνων

Σε ανακοίνωση του δήμου Ιωαννιτών αναφέρονται τα εξής:

“Τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής και μέχρι πρότινος Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, υποδέχτηκε  στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Ο κ. Καμίνης βρίσκεται στα Γιάννενα στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί ενόψει των ευρωεκλογών και της κεντρικής ομιλίας που έχει προγραμματίσει σήμερα στα Γιάννενα.

Κατά τα τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, με τον κ. Μπέγκα να τονίζει τη σημασία που έχει η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.

Ειδικότερα για τις ευρωεκλογές, ο Δήμαρχος κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν μαζικά φιλοευρωπαϊκούς προοδευτικούς συνδυασμούς στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα σε ακροδεξιές και ευρωσκεπτικιστικές φωνές πως η Ευρώπη είναι το μεγάλο μας σπίτι και θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτό.

Ο κ. Μπέγκας σημείωσε επίσης τη σημασία που έχει να εκλεγούν άνθρωποι της αυτοδιοίκησης στο επόμενο ευρωκοινοβούλιο, για να αποκτήσουν οι Δήμοι και οι Περιφέρειες της χώρας μας πιο άμεση επαφή με τα ευρωπαϊκά κέντρα λήψης των αποφάσεων σε Βρυξέλες και Στρασβούργο.

Από τη μεριά του ο κ. Καμίνης ευχήθηκε κι αυτός καλή εκλογική επιτυχία στο Δήμαρχο.”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments