Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Επιστολή του Προέδρου της Ε.Δ. του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων με αφορμή την τελετή εγκαινίων του ταρτάν στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες» και τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου

Επιστολή του Προέδρου της Ε.Δ. του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων με αφορμή την τελετή εγκαινίων του ταρτάν στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες» και τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου

Η επιστολή του προέδρου του ΠΕΑΚΙ Ευάγγελου Παλαντζίδη:

“Με την τελετή εγκαινίων του ταρτάν στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες» εκπληρώνουμε μια  δέσμευση της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στους πολίτες των Ιωαννίνων. Ένα όνειρο για όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό, για όλους όσους θέλουν να βλέπουν την πόλη τους να προοδεύει. Ένα μεγάλο έργο που οραματίστηκε η τοπική κοινωνία και τελικά υλοποιήθηκε.

Δυστυχώς την Κυριακή που μας πέρασε κάποιοι θερμόαιμοι οπαδοί στο όνομα της υποτιθεμένης αγάπης τους  για την ομάδα προσπάθησαν να το καταστρέψουν.

Αυτό που αγαπάμε όμως δεν το χαλάμε, το σεβόμαστε, το προσέχουμε, το προστατεύουμε.

Με τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου στο Εθνικό Στάδιο και τη συμμετοχή δεκάδων εφήβων, μπορεί να σταλεί  ένα ηχηρό  μήνυμα ότι υπάρχει ο σωστός αθλητισμός στη χώρα μας, ο αθλητισμός που δεν είναι θύμα της βίας και των συμφερόντων, ο  αθλητισμός που είναι ΓΙΟΡΤΗ μαζικής συμμετοχής, που προσφέρει θέαμα, χαρά, ικανοποίηση και αναδεικνύει τα φίλαθλα αισθήματα και τον πολιτισμό.

Παραδίδουμε επίσημα στο κοινό, ουσιαστικά ένα καινούργιο γήπεδο, όπου οι αθλούμενοι θα μπορούν να αγωνίζονται με ποιότητα και ασφάλεια! Γιατί ο αθλητισμός είναι κοινωνικό και πολιτιστικό αγαθό, το οποίο όλοι δικαιούνται να απολαμβάνουν.

Καινούργιος χλοοτάπητας, από τους καλύτερους στη superleague, καινούργιο ταρτάν στίβου, από τα καλύτερα και πιο σύγχρονα στην Ελλάδα .

Τα μεγάλα έργα δεν φτιάχνονται με λόγια, με υποσχέσεις, με προχειρότητα και πασαλείμματα. Φτιάχνονται με πολλή δουλειά, με νοικοκύρεμα, με προγραμματισμό, με αποφασιστικότητα. Φτιάχνονται με τα χαμόγελα των παιδιών γιατί αυτά μας δίνουν τη δύναμη να πασχίζουμε για το καλύτερο.

Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος μας.  Να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας  απέναντι στους συμπολίτες μας χωρίς φανφάρες, χρονοτριβές, γραφειοκρατία. Με αποτελεσματικότητα, διαφάνεια και σεβασμό στις ανάγκες της κοινωνίας μας.

Τα χρόνια αυτά που βρισκόμαστε στο τιμόνι του ΠΕΑΚΙ προσπαθούμε με στοχευμένες δράσεις να δημιουργήσουμε  πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις με στόχο τον υψηλού επιπέδου αθλητισμό.

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις αθλητικές υποδομές, έχοντας εκπονήσει συγκεκριμένο σχέδιο για μια σειρά αναγκαίων έργων συντήρησης και αποκατάστασης στις εποπτευόμενες, από το ΠΕΑΚΙ εγκαταστάσεις, σεβόμενοι και το τελευταίο ευρώ του φορολογούμενου πολίτη.

Η επιβράβευση από τους αθλητές και τους αθλούμενους μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας ώστε τα επόμενα χρόνια να έχουμε ακόμα περισσότερες τέτοιες εικόνες γιατί πιστεύουμε ότι οι πλήρως ανακατασκευασμένες, πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις , αναβαθμίζουν την περιοχή.

Δεν έχουν σημασία τόσο οι υψηλές επιδόσεις και τα ρεκόρ, αλλά το ότι μέσα από τον αθλητισμό μπορούμε όλοι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.”

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments