Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Ευχαριστίες από τον Ν.Ο..Ι για το Πανευρωπαϊκό Κωπηλασίας

Ευχαριστίες από τον Ν.Ο..Ι για το Πανευρωπαϊκό Κωπηλασίας

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων ως συνδιοργανωτής του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Νέων 2019 που διεξήχθη στα Γιάννενα και τη λίμνη Παμβώτιδα το περασμένο Σαββατοκύριακο εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες τους προς όλους όσοι στήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο τη διοργάνωση και συνέβαλαν στην επιτυχία της, ανοίγοντας προοπτικές για τη φιλοξενία ακόμα μεγαλύτερων αγώνων στην περιοχή μας.

Ευχαριστίες οφείλονται στην Περιφέρεια Ηπείρου και προσωπικά στον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη για την ουσιαστική συμβολή του στην πραγματοποίηση του Πρωταθλήματος, στον Δήμο Ιωαννιτών, ειδικά το Εργοτάξιο και τον ΟΚΠΑΠΑ, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία, το ΠΕΑΚΙ, το Λύκειο Ελληνίδων Ιωαννίνων, το ΕΚΑΒ, την Ελληνική Αστυνομία, την 8η Ταξιαρχία Ηπείρου και τον Ερυθρό Σταυρό – Παράρτημα Ιωαννίνων. Ουσιαστική υπήρξε η υποστήριξη των επίσημων χορηγών της διοργάνωσης, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΒΙΚΟΣ, της «Νέα Οδός», της εταιρίας «Gartzonikas», της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, καθώς και των υποστηρικτών Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός «Πίνδος», Μπανάνες «Dole», Χαλιά «Καμηνάς», Φυτά «Παπαβασιλείου», «Χρώμοεπιλογή» Πολύβιος Καρράς, «Μέλισσα» (Λιάρος Τέλης – Γεωργίου Νίκη), Cava «800», Fifth Eelment, ιδιωτικό ασθενοφόρο (Κ. Πανδή).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, επίσης, στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή και δημοσιογραφική κάλυψη του Πρωταθλήματος καθώς και στην ΕΡΤ για την τηλεοπτική του κάλυψη.

Σπουδαίο ρόλο στην επιτυχία του Πανευρωπαϊκού έπαιξαν φυσικά οι δεκάδες εθελοντές που πρόσφεραν τις ανιδιοτελείς υπηρεσίες τους, ανάμεσα στους οποίους και πάρα πολλοί μικροί και μεγάλοι αθλητές του Ν.Ο.Ι., αλλά και όλοι οι φίλαθλοι της Κωπηλασίας, Έλληνες και μη, που στήριξαν με την παρουσία τους στις κερκίδες του ΠΕΑΚΙ την ίδια τη διοργάνωση και την προσπάθεια των αθλητών της ελληνικής Εθνικής Ομάδας!

Τέλος, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα», την Πρόεδρό του Κατερίνα Παναγοπούλου, αλλά και τη Συντονίστρια του Παραρτήματος Ιωαννίνων Κατερίνα Μπότσιου, για την πολύτιμη οικονομική τους χορηγία.

Η κ. Κατερίνα Μπότσιου σε σύντομο χαιρετισμό της στο πλαίσιο του επίσημου δείπνου για τις Ομοσπονδίες Κωπηλασίας που παρατέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο «Epirus Palace» αναφερόμενη στη χορηγική συμβολή του σωματείου «Καλλιπάτειρα» για τη διοργάνωση των αγώνων τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι πανευρωπαϊκοί κωπηλατικοί αγώνες νέων, είναι ένα μεγάλο γεγονός με ιδιαίτερους συμβολισμούς για τον ιστορικό και σημαντικό Δήμο Ιωαννίνων αλλά και για ολόκληρη την Ήπειρο. Οι Γιαννιώτες, οι Ηπειρώτες, για πολλούς αιώνες διακρίθηκαν και διακρίνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, για το αθλητικό, επιχειρηματικό και κοινωνικό τους ήθος. Αυτή η διοργάνωση αποτελεί και αναγνώριση της ιστορίας και των επιτευγμάτων του τόπου μας, ο οποίος ήταν ανέκαθεν φιλόξενος για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό».

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments