Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Θέσεις εργασίας δύο νέων ερευνητών / υποψηφίων διδακτόρων στο ΤΕΙ Ηπείρου

Θέσεις εργασίας δύο νέων ερευνητών / υποψηφίων διδακτόρων στο ΤΕΙ Ηπείρου

teiΑπό:Γιώργος Γκόντζος

To TEI Hπείρου ανακοινώνει την προκήρυξη δύο θέσεων εργασίας νέων ερευνητών/υποψηφίων διδακτόρων στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων, κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής, για το πρόγραμμα Marie Skłodowska Curie, Εκπαιδευτικό Δίκτυο Καινοτομίας ‘Tendon Therapy Train’ ΗΟΡΙΖΟΝ 2020, που υλοποιείται στο Ίδρυμα.

Είναι ένα ερευνητικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα καινοτομίας το οποίο θα εκμεταλλευτεί τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην μηχανική ιστών, για να αναπτύξει πρωτοποριακά θεραπευτικά/φαρμακευτικά προϊόντα για την αποκατάσταση και αναγέννηση τενόντων για ανθρώπους και ίππους. Το δίκτυο αποτελείται από επτά ακαδημαϊκά ινστιτούτα, επτά εταιρείες και δύο νοσοκομεία από έξι Ευρωπαϊκές χώρες (Ιρλανδία, Ελλάδα, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πορτογαλία και Γαλλία).

Καταληκτική ημερομηνία  υποβολής δικαιολογητικών: 30 Δεκεμβρίου 2015.

Τα προσόντα, οι προϋποθέσεις συμμετοχής και οι σχετικές πληροφορίες είναι αναρτημένες στις ανακοινώσεις του κεντρικού site του TEI Hπείρου: httpsss://www.teiep.gr/en/, καθώς και στο httpsss://ec.europa.eu/research/participants/portal/doc/call/h2020/h2020-msca-itn-2015/1622613-itn_2015_-_guide_for_applicants_v1_en.pdf.

 

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments