Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Θετικός είναι ο απολογισμός από τη συμμετοχή του Δήμου Πωγωνίου στην 1η διεθνή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού

Θετικός είναι ο απολογισμός από τη συμμετοχή του Δήμου Πωγωνίου στην 1η διεθνή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού

913Από:Γιώργος Γκόντζος–Θετικός είναι ο απολογισμός από τη συμμετοχή του Δήμου Πωγωνίου στην 1η διεθνή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού «Nostos 2016» που πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο από τις 14 έως τις 17 Οκτωβρίου. Η έκθεση είχε στόχο την ανάδειξη, προβολή και προώθηση περιοχών και επιχειρήσεων, τόσο στην Ελληνική όσο και στην Ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά.

Το περίπτερο του Δήμου Πωγωνίου απέσπασε θετικές κριτικές και εκατοντάδες επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, τα μνημεία και αξιοθέατα καθώς και για τα αγνά και ποιοτικά τοπικά προϊόντα που κερδίζουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Η συμμετοχή στην έκθεση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της στρατηγικής εξωστρέφειας που έχει χαράξει ο Δήμος, με βασικό στόχο να πάρει η περιοχή την θέση που της αξίζει στον τουριστικό χάρτη.

 

 

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments