Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Κάλεσμα ενίσχυσης και συμμετοχή στον φιλανθρωπικό   αγώνα της Δευτέρας μεταξύ Εθν. Ενόπλων Δυνάμεων και Μικτής ΕΠΣΗΠ  

Κάλεσμα ενίσχυσης και συμμετοχή στον φιλανθρωπικό   αγώνα της Δευτέρας μεταξύ Εθν. Ενόπλων Δυνάμεων και Μικτής ΕΠΣΗΠ  

ZVSIMADESΑπό:Γιώργος Γκόντζος—Κάλεσμα συμμετοχής και προσφοράς των πολιτών της Ηπείρου στον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της Μικτής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (ΕΠΣΗΠ), που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου (ώρα 15.30) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων “Οι Ζωσιμάδες”, απευθύνουν οι συνδιοργανωτές φορείς, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η  Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Ιωαννιτών, η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων και η Ε.Π.Σ.Η.Π..

Η διάθεση του χρηματικού ποσού και των διαφόρων ειδών (τρόφιμα, κ.ά.) που θα συγκεντρωθούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα γίνει στο Γηροκομείο Ιωαννίνων, την Ι.Μ. Δουραχάνης και την ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων. Βασικά σημεία διάθεσης προσκλήσεων (με συμβολικό αντίτιμο) και παραλαβής ειδών διατροφής κλπ είναι τα εξής:

  • Περιφέρεια Ηπείρου (Γραφεία 128-129)
  • Δήμος Ιωαννιτών (Κεντρικό Δημαρχείο)
  • Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων (Ι.Ν. Μητροπόλεως, Αγίας Μαρίνας, Αρχιμανδρειού, Περιβλέπτου και Αγ. Νικολάου Αγοράς)
  • Ε.Π.Σ.Η.Π. (Γραφεία Χαρ. Τρικούπη 10 ή Γήπεδο ΕΠΣΗΠ).

Ο Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, κ. Περικλής Βασιλάκης, σε δηλώσεις του κάλεσε όλους τους Ηπειρώτες να  στηρίξουν τον φιλανθρωπικό-κοινωνικό σκοπό του ποδοσφαιρικού αγώνα. “Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι με τη συμμετοχή μας στον αγώνα δεν στηρίζουμε μόνο τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αλλά πρωτίστως στηρίζουμε τον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη. Με αυτόν τον τρόπο δείχνουμε την ευαισθησία και την ανθρωπιά μας, ειδικά στη σημερινή δύσκολη συγκυρία. Γι’ αυτό καλούμε όλους τους Ηπειρώτες να δώσουν το παρών τη Δευτέρα στο γήπεδο Ζωσιμαδών “.

 

 

Δείτε Επίσης

Ε.Κολιοφώτη-“Οι μαθητές μαθαίνουν τι σημαίνει σεβασμός πραγματικά στο περιβάλλον”.Χρυσό βραβείο για το 2ο Δημοτικό Καναλακίου και τη μελέτη για τη δημιουργία ενός “πράσινου” σχολείου.

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Με ειδική αφιέρωση στους εκπαιδευτικούς του 2ου δημοτικού σχολείου Καναλακίου ,στους γονείς αλλά ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments