Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην αυριανή πανελλαδική απεργία

Κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην αυριανή πανελλαδική απεργία

Παρά το γεγονός πως η αυριανή απεργία είναι ρελάνς της ΓΣΕΕ ,  επιδιώκοντας να ανακτήσει τον έλεγχο στον εργατικό συνδικαλισμό με την απεργία , αποτελεί ταυτόχρονα και μια ακόμη ευκαιρία για σοβαρό απεργιακό σχεδιασμό κλιμάκωσης και όχι για μια απεργία-αυλαία.

Μια απεργιακή κλιμάκωση, απέναντι στην ανοικτή προδοσία των Παναγόπουλων της ΓΣΕΕ,  απέναντι στον αντεργατικό μεσαίωνα και την αντιλαϊκή πολιτική  της κυβέρνησης της ΝΔ, της ΕΕ , του ΔΝΤ και του κεφαλαίου. Απέναντι στην ανάπτυξη τους, ανάπτυξη που πατάει στα συντρίμμια των εργατικών και των κοινωνικών  δικαιωμάτων μας.

Είναι αναγκαιότητα η συνέχιση και  της κλιμάκωσης ενάντια στο αντεργατικό οδοστρωτήρα.  Είναι αναγκαιότητα να περάσει στα χέρια των σωματείων και τα σωματεία στα χέρια των εργαζόμενων και των γενικών συνελεύσεων. Όλη η εξουσία στα χέρια των γενικών συνελεύσεων των εργατικών συνελεύσεων των σωματείων.

Εργατική ταξική κλιμάκωση με το αναγκαίο ταξικό εργατικό πρόγραμμα: Απόσυρση όλων των αντεργατικών , αντιλαϊκών, μνημονιακών νόμων. Αυξήσεις τους μισθούς, μόνιμες και σταθερές προσλήψεις, ριζική μείωση του χρόνου εργασίας για να υπάρξουν θέσεις εργασίας.

Αύριο λοιπόν όλοι στην απεργία για μια νικηφόρα εργατική κλιμάκωση και  αντεπίθεση.

 

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  

 

Μπροστά στην ιμπεριαλιστική ληστρική επιθετικότητα που δημιουργεί εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες, μπροστά στα κολαστήρια τύπου Μόριας της σημερινής και της προηγούμενης κυβέρνησης και εν όψει της επίσκεψης του υπουργού των ΗΠΑ , απόψε πραγματοποιείται στο εργατικό κέντρο Ιωαννίνων στις 7:30 μμ, ευρεία σύσκεψη αντικαπιταλιστικών  και αντιιμπεριαλιστικών δυνάμεων με την συμμετοχή και την στήριξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ , με στόχο την  πραγματοποίηση συλλαλητηρίου.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments