Δευτέρα , 11 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Καταγγελία της ταξικής πορείας για τραμπουκισμούς στις εκλογές των οικοδόμων

Καταγγελία της ταξικής πορείας για τραμπουκισμούς στις εκλογές των οικοδόμων

Σε ανακοίνωση της συνδικαλιστικής παράταξης “Ταξική Πορεία” αναφέρονται τα εξής:

Καταγγέλλουμε στους οικοδόμους, στους εργαζόμενους και συνολικά στο λαό τους τραμπουκισμούς και τις βιαιοπραγίες μελών του ΠΑΜΕ σε μέλη της ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ στην εκλογική διαδικασία του σωματείου οικοδόμων.

Για ακόμη μια φορά το ΠΑΜΕ στήνει εκλογές βίας και τραμπουκισμών στο σωματείο, προσπαθώντας μ’ αυτόν τον τρόπο να αφαιρέσει το δικαίωμα έκφρασης άλλων απόψεων στο σωματείο οικοδόμων και στο εργατικό κέντρο.

Αφορμή ότι στο τραπεζάκι της ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ την παρέμβαση στηρίζουν και φοιτητές (!), που «καμιά δουλειά δεν έχουν στο εργατικό κέντρο» κατά το ΠΑΜΕ. Αυτοί που στήνουν εκλογές σωματείου με μέλη της ΚΝΕ (!), που έχουν καταργήσει κάθε δημοκρατική διαδικασία μη δίνοντας ψηφοδέλτια της ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ στους οικοδόμους, που «ξεχειλώνουν» τους εκλογικούς καταλόγους κατά τα συμφέροντά τους. Τέτοια αντίληψη έχουν για την ενίσχυση των σωματείων!

Αυτές οι δεξιές, οι μαύρες, οι αντιδραστικές και φασίζουσες πρακτικές συκοφαντούν συνολικά το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα σε μια περίοδο που το «νόμος και τάξη» της κυβέρνησης βάζει χέρι στα συνδικάτα.

Σε μια περίοδο που οργανώνεται η κρατική παρέμβαση στα συνδικάτα με νόμους καταγραφής των μελών σε μητρώα, που ψηφίζονται νόμοι περιορισμού του δικαιώματος στην απεργία. Που ξεδιπλώνεται η αντεργατική πολιτική, η συκοφάντηση των εργατικών αγώνων και η κρατική καταστολή.

Αυτή την περίοδο λοιπόν το ΠΑΜΕ απαντάει στην αντιλαϊκή επίθεση με προτάσεις νόμου στη βουλή, και ανακαλύπτει τον εχθρό στις απόψεις και τα μέλη της ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ. Σε φωνές που ενοχλούν γιατί παλεύουν στην κατεύθυνση της οργάνωσης, της ενότητας και της μαζικής πάλης των εργαζόμενων και όχι της υποταγής, της διάσπασης και της κομματικοποίησης των συνδικάτων.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΑΡΟ.

Η αντιπαράθεση των απόψεων δεν καλύπτεται, δεν υποτάσσεται σε απειλές, δεν τρομοκρατείται!

Η  ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ χρόνια τώρα αποδεικνύει ότι δεν υποκύπτει στο τρομοκρατικό κλίμα που καλλιεργεί το ΠΑΜΕ στα συνδικάτα.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

ΨΗΦΙΣΤΕ-ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Δείτε Επίσης

Πέτρος Μπελέρης στο Δ/Ρ : «Η δίκη και η απόφαση είναι «μία τιμωρία της ελεύθερης ψήφου. Μία τιμωρία της δημοκρατίας….»

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πράξης της δίκης ΠΑΡΩΔΙΑ  και την καταδικαστική απόφαση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments