Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Καταγγελία του <<Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ>>για την Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ

Καταγγελία του <<Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ>>για την Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ

Σε ανακοίνωση του  Α.Ο. <<ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ >>αναφέρονται τα εξής:

Τι κοινό έχουν ο Γιώργος Μαρκούλας, ο Δημήτρης Γεωργούλης, η Αννα Μπογά, ο Δημήτρης Καλογήρου, ο Βαγγέλης Καλογήρου, η Θεοφανία Βασιλείου; Το πρώτο ότι όλοι είναι αθλητές του Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ιωαννίνων οι μεν τρείς πρώτοι της άρσης βαρών, οι επόμενοι τρείς του τζούντο. Το δεύτερο ότι όλοι είναι πρωταθλητές και μέλη των εθνικών ομάδων της Ελλάδας. Και το τρίτο και σπουδαιότερο, ότι δεν θα μπορέσουν να προπονηθούν. Γιατί η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, προέβη σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις αίθουσες που προπονούνται οι αθλητές μας από το 1995 ( !!!! ). Αίθουσες που κατασκευάστηκαν με επιχορήγηση του συλλόγου και που μέχρι σήμερα συντηρήθηκαν από τον σύλλογο.

Η ΕΔ του ΠΕΑΚΙ με « τελεσίγραφό» της που μας απέστειλε ηλεκτρονικά: Τι κοινό έχουν ο Γιώργος Μαρκούλας, ο Δημήτρης Γεωργούλης, η Αννα Μπογά, ο Δημήτρης Καλογήρου, ο Βαγγέλης Καλογήρου, η Θεοφανία Βασιλείου; Το πρώτο ότι όλοι είναι αθλητές του Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ιωαννίνων οι μεν τρεις πρώτοι της άρσης βαρών, οι επόμενοι τρεις του τζούντο. Το δεύτερο ότι όλοι είναι πρωταθλητές και μέλη των εθνικών ομάδων της Ελλάδας. Και το τρίτο και σπουδαιότερο, ότι σήμερα 07.02.2019 δεν θα μπορέσουν να προπονηθούν. Γιατί η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, προέβη σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις αίθουσες που προπονούνται οι αθλητές μας από το 1995 ( !!!! ). Αίθουσες που κατασκευάστηκαν με επιχορήγηση του συλλόγου και που μέχρι σήμερα συντηρήθηκαν από τον σύλλογο.

Η ΕΔ του ΠΕΑΚΙ με « τελεσίγραφό» της που μας απέστειλε ηλεκτρονικά τις πρωινές ώρες της 06.02.2019 ( 00.14 π.μ. ) μας έθεσε προθεσμία μέχρι 12.00 το μεσημέρι της ίδια ημέρας, να υπογράψουμε «παραχωρητήριο» για τις αίθουσες, διαφορετικά απειλούσε ότι θα γίνει διακοπή του ρεύματος και του νερού. Επίσης μας αρνήθηκε την πραγματοποίηση της κοπής της πίτας στην αίθουσα άρσης βαρών που μας παραχώρησε η Περιφέρεια και η προηγούμενη ΕΔ του ΠΕΑΚΙ.

Με έγγραφό μας την ίδια ημέρα ζητήσαμε να μη προβούν σε παρόμοια κίνηση, προκειμένου να συνεδριάσει το Δ.Σ. του συλλόγου. Σήμερα 07.02.2019 σε τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου του Δ.Σ. του συλλόγου με τον Πρόεδρο της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ, του ζητήθηκε να μας στείλει  το «παραχωρητήριου» προκειμένου να το υπογράψουμε το απόγευμα και να το στείλουμε, παρότι διαφωνούσαμε,  προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία όλων και ιδιαίτερα των αθλητών ( και μάλιστα αυτό έγινε ).

Πράγματι το «παραχωρητήριο » στάλθηκε ηλεκτρονικά στον σύλλογο και το απόγευμα που οι αθλητές μας της άρσης βαρών και του τζούντο μετέβησαν στο προπονητήριο, διαπιστώθηκε ότι η ΕΔ είχε προβεί στην διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος !!!!! . Ακόμη διακόπηκε και η παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος στην αίθουσα άρσης βαρών που μας παραχώρησε η Περιφέρεια και η προηγούμενη ΕΔ του ΠΕΑΚΙ.

Η ενέργεια αυτή δεν συνάδει με τον ρόλο της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ, η οποία διορίστηκε από την ΓΓΑ για να προστατεύει τα σωματεία, να προωθεί τον αθλητισμό και όχι να μπαίνει εμπόδιο στην προπόνηση των αθλητών. Ας εξηγήσει και αυτή και όποιοι την διόρισαν, που θα προπονηθούν οι αθλητές που εκπροσωπούν την Ελλάδα στο εξωτερικό, πως θα αναπληρώσουν τη χαμένη προπόνηση, όταν όλοι γνωρίζουν σε ποιες θυσίες υποβάλλονται καθημερινά αυτά τα παιδιά.

Διαμαρτυρόμενοι έντονα, για τις αυθαίρετες ενέργειες της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ και μάλιστα απέναντι στον σύλλογο που έχει χαρίσει στην πόλη μας ολυμπιακά μετάλλια και εκατοντάδες διακρίσεις, παραδίδουμε την ΕΔ του ΠΕΑΚΙ στην κρίση όσων την διόρισαν, καθώς και των τοπικών φορέων οι οποίοι μέχρι σήμερα κωφεύουν στα επανειλημμένα διαβήματα και έγγραφά μας για την επίλυση αυτής της απαράδεκτης σε βάρος μας κατάστασης.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments