Τετάρτη , 27 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Κοινή δήλωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ του Ν. Ιωαννίνων- Θετική εξέλιξη η αύξηση του επιδόματος θέρμανσης και στο Ν. Ιωαννίνων.

Κοινή δήλωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ του Ν. Ιωαννίνων- Θετική εξέλιξη η αύξηση του επιδόματος θέρμανσης και στο Ν. Ιωαννίνων.

SYRIZA-300x250Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Σε κοινή δήλωσή τους οι τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ιωαννίνων(Χ.Μαντάς, Γ.Στέφος, Μ.Τζούφη ,Γ.Καραγιάννης) ,αναφέρουν:

 

“Η έκτακτη επιπλέον επιδότηση με 15 εκ. ευρώ για το πετρέλαιο θέρμανσης που παρέχεται στα νοικοκυριά της Α ζώνης (δηλ. των ορεινών περιοχών) αποτελεί αναμφίβολα μια θετική εξέλιξη, που στηρίζει τα πιο ευάλωτα νοικοκυριά και στο Ν. Ιωαννίνων. Ήδη έχει δημοσιευθεί η σχετική υπουργική απόφαση και οι δικαιούχοι σύντομα θα μπορούν να λάβουν τη σχετική επιδότηση , που αφορά το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης περιόδου 2016-2017 και θα εγγραφεί στον προϋπολογισμό του 2017. Τέλος με αφορμή τη σημερινή εξέλιξη θα θέλαμε να θυμίσουμε ότι η ένταξη ολόκληρου του Ν. Ιωαννίνων στην Α Ζώνη , έγινε από την σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διορθώνοντας λάθη του παρελθόντος.”

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments