Κυριακή , 24 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Κ.Τασούλας:Αυτές τις στιγμές η ΝΔ κυριολεκτικά “παίζει το κεφάλι της”

Κ.Τασούλας:Αυτές τις στιγμές η ΝΔ κυριολεκτικά “παίζει το κεφάλι της”

kostas-tasoulas-ypourgos-politismou-athlitismou

Από:Γιώργος Γκόντζος

Την ανάγκη για ενότητα και όσο το δυνατόν γρηγορότερη διόρθωση των τεχνικών προβλημάτων που ανέβαλαν την διαδικασία εκλογής Προέδρου της ΝΔ την περασμένη Κυριακή υπογράμμισε ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Κώστας Τασούλας μιλώντας κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Κατά την ομιλία του ο κ. Κώστας Τασούλας είπε  μεταξύ άλλων τα εξής: « Αυτές τις στιγμές η ΝΔ κυριολεκτικά ‘παίζει το κεφάλι της’. Ένα μεγάλο τεχνικό λάθος, προκάλεσε τεράστια πολιτική αναστάτωση σε βάρος μιας ιστορικής παράταξης και στεναχώρησε εκατομμύρια φίλους και οπαδούς της. Οι υποψήφιοι Πρόεδροι της ΝΔ αντιμετώπισαν το θέμα όχι ως συλλογική απειλή αλλά ως νέο πεδίο μεταξύ τους αντιπαράθεσης και αυτό πλήγωσε ακόμη περισσότερο τη βάση του κόμματος που πρόθυμα την Κυριακή είχε αρχίσει να έρχεται από νωρίς για να ψηφίσει. Αυτό που θα διορθώσει τα πράγματα είναι να αυτοσυγκρατηθούν από εδώ και στο εξής οι υποψήφιοι, να μην επιτίθενται ο ένας κατά του άλλου και να ρίξουν όλο το βάρος των γνώσεων τους στην εξεύρεση της τεχνικής υποστήριξης που επιτέλους θα αναλάβει να κάνει τις εκλογές το συντομότερο.

 

Οι Βουλευτές της ΝΔ που εκφράζουν άμεσα το λαό οφείλουν να πιέσουν ώστε το φιάσκο της Κυριακής να διορθωθεί άμεσα. Ο τόπος περνάει δύσκολα και χρειάζεται μια σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση σήμερα και Κυβέρνηση αύριο.» κατέληξε ο κ. Τασούλας.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments