Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Λονδίνο – Γιάννενα με ένα ποδήλατο και οδηγό … τη “Φλόγα”
?

Λονδίνο – Γιάννενα με ένα ποδήλατο και οδηγό … τη “Φλόγα”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

?

Το μήνυμα του εθελοντισμού, της πίστης και της αλληλοβοήθειας μεταφέρει τόσο με το όνομά του, όσο και με το αθλητικό του εγχείρημα ο 27χρονος ποδηλάτης Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης, διασχίζοντας με το ποδήλατο του όλη την Ευρώπη, με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες “Φλόγα”.

Τα Γιάννενα θα υποδεχθούν τον … Ελπιδοφόρο ποδηλάτη την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, με μια εκδήλωση που οργανώνει η «Φλόγα», ο Δήμος Ιωαννιτών και η Περιφέρεια Ηπείρου, στηρίζοντας το σκοπό του ταξιδιού του.

Για το λόγο αυτό με σημερινές τους δηλώσεις η εκπρόσωπος της «Φλόγας», Ευανθία Καρρά, ο Αντιδήμαρχος, Παντελής Κολόκας και ο Αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Καραμπίνας, κάλεσαν τους Γιαννιώτες «να  είναι όλοι εκεί».

Μεταφέρει το μήνυμα του εθελοντισμού

Με στόχο τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού 10.000 ευρώ υπέρ του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες “Φλόγα” , ο Έλπις, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, ξεκίνησε στις 5 Σεπτεμβρίου από το Λονδίνο με προορισμό την Αθήνα διανύοντας μία απόσταση 2.500 χιλιομέτρων και διασχίζοντας 8 χώρες.

Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης φτάνοντας στην Ιταλία – απ’ όπου θα περάσει στην Ηγουμενίτσα για να έρθει την Κυριακή στα Γιάννενα- έχει ολοκληρώσει τον οικονομικό του στόχο σε ποσοστό 70% περίπου, μέσα από την ποδηλατική του προσπάθεια με τον διακριτικό τίτλο Wheeling2help.

Τα χρήματα, που συγκεντρώνονται διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα Wheeling2help θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες “Φλόγα”.

Το παράρτημα Ιωαννίνων της “Φλόγας”, με αρωγούς το Δήμο Ιωαννιτών – γραφείο εθελοντισμού, και την Περιφέρεια Ηπείρου υποδέχεται τον 27χρονο ποδηλάτη και ενισχύει την προσπάθειά του, καλώντας μικρούς και μεγάλους να τον συνοδεύσουν με τα ποδήλατά τους, το απόγευμα της Κυριακής 4 Οκτωβρίου στις 5μμ, στην πλατεία Μαβίλη και ποδηλατώντας όλοι μαζί θα διασχίσουμε μια διαδρομή δίπλα στη λίμνη μέχρι το Θεατράκι περιοχή Σκάλας για την επίσημη υποδοχή.

Όσοι πάλι δεν επιθυμούν να έρθουν «ποδηλατικά» μπορούν να έρθουν κατευθείαν στο Θεατράκι.

 

Θα είμαστε όλοι εκεί

«Θα είμαστε όλοι εκεί, για να μεταφέρουμε σε κάθε ευαίσθητο πολίτη, το χτύπο της καρδιάς των παιδιών που παλεύουν με τον καρκίνο», είπε η εκπρόσωπος της «Φλόγας», Ευανθία Καρρά.

«Θα είμαστε όλοι εκεί, όπως είμαστε όλοι δίπλα στη Φλόγα, όπως πρέπει να κάνει μια πόλη που έχει παιδεία και πολιτισμό», είπε ο Αντιδήμαρχος, Παντελής Κολόκας.

«Θα είμαστε όλοι εκεί όχι μόνο τύποις αλλά και ουσιαστικά βοηθώντας το εθελοντικό έργο της Φλόγας», είπε ο Αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Καραμπίνας.

 

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments