Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Μαρίνα Χρυσοβελώνη(ΑΝΕΛ) : « Όχι ΦΠΑ 23% στα φροντιστήρια. Πρέπει να υπάρξει κατάργηση του μέτρου…»

Μαρίνα Χρυσοβελώνη(ΑΝΕΛ) : « Όχι ΦΠΑ 23% στα φροντιστήρια. Πρέπει να υπάρξει κατάργηση του μέτρου…»

mediadefaultimagesxrysoveloni_homeΗ Εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας στο Δ/Ρ και την εκπομπή «στα σημεία των καιρών» (Βίκυ Μιχέλη) σχολίασε τις προγραμματικές δηλώσεις , το πολυνομοσχέδιο με τους εφαρμοστικούς νόμους και στάθηκε ιδιαίτερα στην αναστολή του μέτρου για ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση: «Υποστηρίζω μετά επιτάσεως την κατάργηση του μέτρου αφού πλήττει κυρίως τις οικογένειες εκείνες με χαμηλά ή μέσα εισοδήματα. Πιστεύω πως θα υπάρχει η κατάργηση του μέτρου. Οι ΑΝΕΛ με υψηλό αίσθημα ευθύνης και χωρίς να υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος στηρίζουμε τις μεταρρυθμίσεις…».
Η κα Χρυσοβελώνη αναφερόμενη στις διαδικασίες διαδοχής Προέδρου στην ΝΔ τόνισε μεταξύ άλλων πως : «Η ΝΔ πρέπει να αλλάξει πολιτική, θέσεις και αρχές. Οι διαφορές που είχαμε όσοι προερχόμασταν από τη ΝΔ και δημιουργήσαμε τους ΑΝΕΛ παραμένουν. Για παράδειγμα είναι τουλάχιστον προκλητικό να αποκαλεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακροδεξιό τον Πάνο Καμμένο και να ξεχνά ότι ο κ. Καμμένος ήταν στενός συνεργάτης του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Με τέτοια αλαζονεία τορπιλίζει ο ίδιος την υποψηφιότητά του…».
Ακούστε τη συνέντευξη…

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments