Τρίτη , 12 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μαχητικό Φεστιβάλ «King Pyrros Trial»

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μαχητικό Φεστιβάλ «King Pyrros Trial»

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και έχοντας αποκομίσει σημαντικά προπονητικά οφέλη αποχώρησαν από το Καλπάκι οι αθλητές που συμμετείχαν στη μεγάλη  αθλητική διοργάνωση «King Pyrros Trial».

Το διεθνές μαχητικό Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου και διοργανώθηκε από τον Α.Ο. Άτρωτος Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Ιωαννιτών.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν σύλλογοι από τα Ιωάννινα, την Κεντρική Μακεδονία, την Πάτρα, την Αλβανία και το Μαυροβούνιο που έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις και κράτησαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων σε υψηλά επίπεδα.

Σε δύο ρινγκ οι αθλητές αναμέτρησαν τις ικανότητές τους παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέαμα και απέδειξαν την «ευγένεια» που διακατέχει τις πολεμικές τέχνες.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το μαχητικό Φεστιβάλ καθώς τόσο οι σύλλογοι όσο και οι παρευρισκόμενοι έκαναν  λόγο για μία απόλυτα επαγγελματική διοργάνωση. Τα μαχητικά αθλήματα κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος και η διοργάνωση κατάφερε να φέρει τους πολίτες πιο κοντά στον αθλητισμό και συγχρόνως να κρατήσει σε εγρήγορση τους αθλητές. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συλλόγους που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και για το ήθος που επέδειξαν μέσα κι έξω από το ρινγκ» δήλωσε ο προπονητής του Α.Ο. Άτρωτος Ιωαννίνων κ. Στέφανος Αποστολάκης.

Ο Α.Ο. Άτρωτος ευχαριστεί ιδιαίτερα την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Ιωαννιτών για την έμπρακτη στήριξή τους. Παράλληλα ευχαριστεί πολύ τους χορηγούς της διοργάνωσης.

 

 

Δείτε Επίσης

Πέτρος Μπελέρης στο Δ/Ρ : «Η δίκη και η απόφαση είναι «μία τιμωρία της ελεύθερης ψήφου. Μία τιμωρία της δημοκρατίας….»

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πράξης της δίκης ΠΑΡΩΔΙΑ  και την καταδικαστική απόφαση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments