Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Με επιτυχία η ημερίδα για την εξωστρέφεια και την επιχειρηματικότητα

Με επιτυχία η ημερίδα για την εξωστρέφεια και την επιχειρηματικότητα

Ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα για το μέλλον της επιχειρηματικότητας  από την επιτυχημένη Ημερίδα «Εξωστρέφεια & Ενίσχυσης επιχειρηματικότητας –Αναπτυξιακά & Χρηματοδοτικά Εργαλεία»  που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων με την υποστήριξη του ομίλου EUROBANK και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου. Μετά και τις τοποθετήσεις του ENTERPRISE GREECE αλλά και της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων αναδείχθηκε ο σημαντικός ρόλος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και η διασύνδεση του με την επιχειρηματικότητα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κος Δ. Δημητρίου στον χαιρετισμό του έκανε λόγο για μια ολοκληρωμένη ημερίδα η οποία αναδεικνύει όλους εκείνους τους τρόπους που μπορούν να οδηγήσουν την επιχειρηματικότητα έξω από τα ελληνικά σύνορα.

Τέλος ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κος Δ. Δημητρίου σημείωσε, πως το Επιμελητήριο Ιωαννίνων συνεχίζει και θα συνεχίσει να επιστρέφει στους  επιχειρηματίες της περιοχής αλλά και σε όλους τους νέους που επιθυμούν να επιχειρήσουν όλα εκείνα τα εφόδια και την στήριξη για μια πιο αναπτυσσόμενη επιχειρηματικότητα καθώς και ολοκληρωμένες  λύσεις για όλα τα θέματα που τους απασχολούν .

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments