Παρασκευή , 8 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Μια νέα επιχείρηση μπύρας ,ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων

Μια νέα επιχείρηση μπύρας ,ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων

HPIM2252[1]
Τα δύο από τα τρία μέλη της ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ο Α. Δόσης και η Κ.Ζώη
HPIM2251[1]
Απαστερίωτη ,αφιλτράριστη..
HPIM2250[1]
Σε λίγες μέρες στην κατανάλωση ,σε μπουκάλι 330 ml
HPIM2248[1]
Δεξαμενές παραγωγής
HPIM2247[1]
Δεξαμενές ζύμωσης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:Γιώργος Γκόντζος– Μια νέα μπύρα πρόκειται σε λίγες μέρες να είναι στη διάθεση των καταναλωτών .Με “χρώμα” Γιαννιώτικο αφού η έδρα της επιχείρησης  -ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ-είναι στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων.Εκεί συνάντησα τα δύο από τα τρία μέλη της Εταιρείας ,τον Αθανάσιο Δόση και την Κασσιανή Ζώη (απουσίαζε ο Αλέξανδρος Ντάφλος).Με ξενάγησαν στον χώρο της επιχείρησης ,μίλησαν για το εγχείρημά τους( η αγορά θέλει κάτι διαφορετικό στην μπύρα) για την τεχνική παρασκευής της (επαναζύμωση στο μπουκάλι),για τα πλεονεκτήματα (απαστερίωτη ,αφιλτράριστη,χωρίς θερμική επεξεργασία ώστε να μην αφαιρούνται  άρωμα , γεύση, θρεπτικά στοιχεία) .Ακούστε τις δηλώσεις τους που μεταδόθηκαν στην εκπομπή  “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος) στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Δείτε Επίσης

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας “Εκείνη” στο Photometria Photography Center (PPC)

Εγκαίνια: 8 Μαρτίου, στις 20:00 Διάρκεια: 8-31 Μαρτίου 2024 Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη-Κυριακή: 17:00-21:00  Είσοδος: Ελεύθερη ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments