Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Μια ξεχωριστή εκδήλωση στον Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας από τον σύλλογο «Πήγασος»

Μια ξεχωριστή εκδήλωση στον Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας από τον σύλλογο «Πήγασος»

 

Από :Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Τον Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας του Δήμου Ιωαννιτών επέλεξε να επισκεφθεί για τρίτη συνεχή χρονιά  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατείας Πάργης «Πήγασος»  την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, με το γυναικείο τμήμα παραδοσιακού χορού και παρουσίασε δημοτικούς χορούς της Ηπείρου στους φιλοξενούμενους  της συγκεκριμένης δομής, με τη συνοδεία και καθοδήγηση της καθηγήτριας φυσικής αγωγής κ.Ελπινίκης Μπάρκα. Για την πρωτοβουλία του αυτή ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Μας υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά και ευαισθησία εκ μέρους της Διοίκησης του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας  η Αντιπρόεδρος κ.Χριστίνα Κωτσαντή καιτα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ.Κώστας Σταύρου και Πόπη Στεφανίδου,καθώς η Δ/ντρια του ιδρύματος κ.Ροζαλία Νούσια, οι οποίοι μερίμνησαν για τη φιλοξενία και την ξενάγηση των μελών του συλλόγου μας στο χώρο του Γηροκομείου, που πραγματικά είναι ένας ζεστός χώρος με σύγχρονες προδιαγραφές, όπου οι ηλικιωμένοι φιλοξενούμενοι βρίσκουν ζεστασιά, περίθαλψη και θαλπωρή, τόσο από τη Διοίκηση, όσο και από το προσωπικό.

Το εορταστικό κλίμα των ημερών δεν άργησε να μεταφερθεί και στους ηλικιωμένους και στήθηκε χριστουγεννιάτικο γλέντι με χορό και τραγούδι, στο οποίο δε δίστασαν να πάρουν μέρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οίκου.

Ειδικά όμως φέτος η επίσκεψή μας συνδυάστηκε με την αναφορά στην αείμνηστη και πρόσφατα αδικοχαμένη Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας Δωδώνης Ολυμπία Ζώη, όπου σχεδιάζαμε τη δράση αυτή από κοινού, αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε να πραγματοποιήσουμε. Για το σκοπό αυτό παρευρέθησαν στην εκδήλωση μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας Δωδώνηςκαι ο Πρόεδρος του χωριού κ.Φώτης Ζώης.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τη Διοίκηση του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας, γιατί με αφορμή την επίσκεψή μας, έδωσε στα μέλη μας τη δυνατότητα να αισθανθούν το πνεύμα των Χριστουγέννων, που δεν είναι άλλο από την  προσφορά και την αγάπη στο συνάνθρωπο.

Θα ήταν επίσης παράλειψη να μην αναφέρουμε ταSEPMarket Παπαδόπουλος, τη Γιαννιώτικη δυναμική επιχείρηση, που με τη συνεχή βοήθεια και στήριξη που παρέχει στο σύλλογόμας,μας δίνει τη δυνατότητα να βοηθούμε κι εμείς με τη σειρά μας όσους έχουν ανάγκη.

Τέλος αφού αντηλλάγησαν θερμές ευχές από όλους ενόψει των Χριστουγέννων, ανανεώθηκε το ραντεβού μας και για άλλες εκδηλώσεις, επιβεβαιώνοντας έτσι την άριστη συνεργασία του συλλόγου με τη συγκεκριμένη δομή, όπου πάντα αισθανόμαστε ευπρόσδεκτοι.”

 

 

.

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments