Σάββατο , 23 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Μ’ αγιόκλημα και γιασεμιά — Ρόμπερτ Όλντριτς, Τέσσερις για το Τέξας

Μ’ αγιόκλημα και γιασεμιά — Ρόμπερτ Όλντριτς, Τέσσερις για το Τέξας

4-for-texas-movie-poster-1963-1010560532Από:Γιώργος Γκόντζος–Συνεχίζονται την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 και ώρα 9 μ.μ. οι κινηματογραφικές προβολές με τίτλο Μ’ αγιόκλημα και γιασεμιά, που διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, στον Αύλειο Χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημήτρης Χατζής», με την ταινία του Ρόμπερτ Όλντριτς, Τέσσερις για το Τέξας (4 for Texas), H.Π.Α., 1963, 124’.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Πρωταγωνιστούν: Φρανκ Σινάτρα, Ντιν Μάρτιν, Ανίτα Έκμπεργκ, Ούρσουλα Άντρες, Τσαρλς Μπρόνσον.

Πρόκειται για μια κωμωδία – γουέστερν.

Βρισκόμαστε στην άγρια δύση, το 1870.

Ο Tόμας (Φρανκ Σινάτρα) και ο Τζάρετ (Ντιν Μάρτιν) τρώγονται μεταξύ τους για το ποιος θα πάρει τα 100.000 δολάρια που μεταφέρει η άμαξα με προορισμό το Galveston, του Τέξας, αλλά αφού πρώτα βγάλουν απ` την μέση τηn συμμορία του Μάτσον (Τσαρλς Μπρόνσον), που έχει ακριβώς τους ίδιους σκοπούς!

Στην συνέχεια τσακώνονται για το ποιος θα ανοίξει το καλύτερο καζίνο, μπλέκουν με τις εκθαμβωτικές Έλια (Ανίτα Έκμπεργκ) και Μαξίν (Ούρσουλα Άντρες) και ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον του διεφθαρμένου τραπεζίτη Μπάρντεν (Βίκτορ Μπουόνο). Και όλα αυτά υπό το άγρυπνο βλέμμα των The Three Stooges.

httpssss://www.youtube.com/watch? v=blTr9jqLL70

(H αναφερόμενη στο πρόγραμμα του διμήνου Ιουλίου – Αυγούστου ταινία του Φιλίπ ντε Σοβερόν, Θεέ μου, τι σου κάναμε; δεν θα προβληθεί λόγω δικαιωμάτων προβολής).

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments