Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Νέα “φιλική” νίκη του ΠΑΣ.Κέρδισε τον ΑΟΚ Κέρκυρας με 2-0.

Νέα “φιλική” νίκη του ΠΑΣ.Κέρδισε τον ΑΟΚ Κέρκυρας με 2-0.

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Την πέμπτη του νίκη σε εφτά φιλικές αναμετρήσεις πέτυχε ο ΠΑΣ   Γιάννινα , με 2-0 επί του ΑΟΚ Κέρκυρας και φαίνεται, όσο και αν τα φιλικά έχουν τους δικούς τους “κανόνες”, πως είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.Και τα δύο γκόλ πέτυχε ο μόλις 17,5 ετών, Παύλος Γροσδάνης  (26’ και 54’).Σε δηλώσεις του ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης τόνισε:

«Πιστεύω σήμερα γενικά είχαμε ρυθμό και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δεχτήκαμε δύο αντεπιθέσεις που δεν είχαμε κάλυψη στα κόρνερ. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα όμως, ειδικά σε κάποιες στιγμές στο α’ ημίχρονο είχαμε κινητικότητα, τον έλεγχο και κατοχή μπάλας. Στα δύο τελευταία φιλικά πετύχαμε 5 γκολ και δεν δεχτήκαμε κανένα κι αυτό μας κρατάει ικανοποιημένους….Σε κάθε φιλικό ο αντίπαλος δεν είχε πολλές ευκαιρίες, είχαμε καλή λειτουργία και σήμερα καλές τακτικές τοποθετήσεις και κατοχή μπάλας. Στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου είναι δουλειά που θα διαρκέσει όλη τη σεζόν. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για να γίνει. Χρειάζεται καλό τάιμινγκ, καλές πάσες και  καλές αποφάσεις και βελτιωνόμαστε. Σε όλα τα φιλικά βάλαμε γκολ, είχαμε ευκαιρίες, δεν απειληθήκαμε και δεν υπήρχαν φάσεις που να κινδυνεύουμε σε διάρκεια. Σίγουρα μπορούμε και καλύτερα….Πιστεύω ότι φάνηκε ότι έχουμε καλά παιδιά, κάθε παίκτης έχει τις δυνάμεις του, τα ατού του ή πράγματα που πρέπει να βελτιώσει. Μας δίνει λύσεις το βάθος πάγκου σε πολλές θέσεις ώστε ανάλογα το πλάνο και τον αντίπαλο να έχουμε λύσεις, ο ανταγωνισμός σε πολλές θέσεις θα είναι καλός για να μας κρατήσει συγκεντρωμένους….Τους είδαμε όλους τους παίκτες, δεν βγάζουμε πλέον λαγούς από το καπέλο. Είναι παιδιά που θέλουν εξέλιξη και δουλειά. Είναι εύκολο να παίξει σ’ ένα φιλικό παιχνίδι, αλλά η φανέλα στα επίσημα είναι άλλο θέμα, είναι διαφορετικό. Είμαι όμως ευχαριστημένος».

Ο αγώνας διεξήχθη  την Κυριακή στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων “ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ” και τον παρακολούθησαν περίπου 500 φίλαθλοι

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ:ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης (46′ Περιστερίδης), Οικονομόπουλος (75′ Καρτάλης), Πήλιος (75′ Σιόντης), Παντελάκης (46′ Γώγος, 69′ Ζιούλης), Πανουργιάς (46′ Ζώγκος, 75′ Κρίζμαν), Πίτου Γκαρσία (63′ Κάστρο), Λιάσος (46′ Ράντοβατς), Ξύδας (75′ Μπουκουβάλας), Νάουμετς (75′ Σκόνδρας), Λέο (46′ Λώλης, 75′ Αποστολόπουλος), Γροσδάνης (56′ Παμλίδης).

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments