Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Νίκος Γερασιμίδης : « Άκυρο για απόψε. Πριν μια ώρα ευτυχώς ακυρώθηκε ο ερχομός 250 προσφύγων στο Τσεπέλοβο. Αύριο έχει ο Θεός. Στο τέλος θα χρειαστούμε ψυχίατρο… »

Νίκος Γερασιμίδης : « Άκυρο για απόψε. Πριν μια ώρα ευτυχώς ακυρώθηκε ο ερχομός 250 προσφύγων στο Τσεπέλοβο. Αύριο έχει ο Θεός. Στο τέλος θα χρειαστούμε ψυχίατρο… »

gerasimidhs-nikosΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη  στην εκπομπή ‘’Βραδινή έκδοση ‘’ο Νίκος Γερασιμίδης Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. παραρτήματος Ιωαννίνων αποκάλυψε πως ο Στρατός  και ο ΕΕΣ….  έτρεχαν  από το πρωί  για να ετοιμαστεί  ως κέντρο εγκατάστασης 250 προσφύγων που θα έφταναν το βράδυ στο Τσεπέλοβο,   η μαθητική εστία. Τόνισε πως δεν υπάρχει κανένας συντονισμός και  ενημέρωση,πως πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι ρόλοι και να σταματήσουν οι διεθνείς και όχι μόνον σειρήνες να παρεμβαίνουν και σχολίασε τα γεγονότα κατάληψης του Δημαρχείου Ο κ. Γερασιμίδης επισκέφθηκε από το πρωί Δολιανά και Αγρίνιο  ενώ έδωσε στοιχεία που επικρατούν στο κέντρο υποδοχής  Κατσικά   κάνοντας λόγο πως η κατάσταση εκεί  είναι ιδιαιτέρως έκρυθμη .

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments