Κυριακή , 24 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ”ΝΑΙ” από την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

”ΝΑΙ” από την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ-ΔΗΜΟΤΙΚΗ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

 Σε ανακοίνωση της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Ιωαννιτών τονίζονται τα εξής:
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Οι ακραίες καταστάσεις που ζεί η χώρα μας αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπουν σε κανένα μας να εφησυχάζει  και να μη παίρνει θέση σ΄ ένα τόσο μεγάλο ζήτημα, όπως είναι το δημοψήφισμα στο οποίο καλούμαστε να πάρουμε μέρος την επόμενη Κυριακή.

Σταθερή και αμετακίνητη είναι η θέση της παράταξης μας  σε εθνική συννενόηση που να έχει μόνο Ευρωπαϊκή κατεύθυνση, διότι σ΄αυτή την Ευρωπαϊκή οικογένεια ανήκει η χώρα μας   και μέσα  σ΄αυτή μπορεί να βρεί λύσεις στα τεράστια προβλήματα που έχουν προκύψει όλο το προηγούμενο διάστημα.Η τραγική εικόνα της ουράς που μπήκε στη ζωή μας, δεν  επιτρέπει σε κανένα μας να κάνει άλλες σκέψεις, εκτός  από εκείνες που θα μας ξαναβάλουν στο δρόμο της ομαλότητας και της ανάπτυξης.

Κανείς  δεν έχει το δικαίωμα  τούτη τη στιγμή να απεμπολεί τα συμφέροντα της χώρας, παίζοντας κομματικά παιχνίδια σε βάρος του λαού, ο οποίος χειμάζεται από την οικονομική κρίση .

Εχουμε υποχρέωση προς τις γεννιές που ακολουθούν, να προστατεύσουμε ότι με κόπο έχει αποκτηθεί από τότε που ενταχθήκαμε στην Ευρωπαϊκή Ε νωση.

Για την παράταξή μας δεν υπάρχει δίλημμα για το τι πρέπει να διαλέξουμε την Κυριακή στο δημοψήφισμα .

Το δικό μας ΝΑΙ είναι η υπεύθυνη  απάντηση στο όχι  της ανευθυνότητας  και των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και   έχει να κάνει με την συμπόρευση της χώρας στην Ευρώπη και στο νομισμά της.

Τούτη την ώρα τα πισωγυρίσματα είναι ολέθρια και μας παραπέμπουν σ΄άλλες εποχές που σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελε κανείς Ελληνας να επιστρέψει.

Έξοδος από΄την Ευρώπη σηματοδοτεί επιστροφή στη δραχμή.Μισθοί και συντάξεις μετατρέπονται σε αποδοχές πείνας και δυστυχίας.Δάνεια σε Ευρώ εξακολουθούν να οφείλονται σε Ευρώ  και το χρέος όλων των  νοικοκυριών και όλων των επιχειρήσεων πολλαπλασιάζεται επικίνδυνα

Η εικόνα που παρουσιάζει η χώρα μας, κυρίως την τελευταία εβδομάδα,  παραπέμπει σε άλλα καθεστώτα άλλων εποχών και  δεν ταιριάζει με την Ελλάδα του μέλλοντος..

 

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Ά. Μπάφας-Επιβραβεύτηκε  η θετική  πρόταση, η προοπτική και αποτυπώθηκε το έργο.Αποδοκιμάστηκε η άρνηση της πραγματικότητας,η έλλειψη πρότασης, η τοξικότητα

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Γνωρίζαμε  ότι  θα είμαστε  πρώτοι ,γνωρίζαμε ότι θα είχαμε ένα πολύ καλό  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments