Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ΝΔ Ιωαννίνων-Αυξήσεις στις τιμές διοδίων στην Ιόνια Οδό.Να επανεξετάσει η κυβέρνηση το θέμα

ΝΔ Ιωαννίνων-Αυξήσεις στις τιμές διοδίων στην Ιόνια Οδό.Να επανεξετάσει η κυβέρνηση το θέμα

neadimokratiaa.mediumΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Το θέμα των αυξήσεων “στις τιμές των διοδίων στην Ιόνια Οδό”,αναδεικνύει με ανακοίνωσή του ο Σπύρος Κωνσταντόπουλος, Τομεάρχης Υποδομών ΝΟΔΕ Ιωαννίνων ΝΔ.

 

Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

“Πριν γίνει κυβέρνηση η παράταξη ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατούσαν στο κίνημα “Δεν πληρώνω”. Πριν γίνουν Κυβέρνηση καλούσαν τον κόσμο να σηκώνει τις μπάρες διοδίων  και να περνάει ελεύθερα.

Σήμερα, εκτός του ότι θα γεμίσουν την Εγνατία Οδό με επιπλέον 30 σταθμούς διοδίων, με αποτέλεσμα η χρέωση ανά χιλιόμετρο να υπερδιπλασιαστεί και να αυξηθεί το κόστος μετακίνησης ανθρώπων και μεταφοράς προϊόντων στην Εγνατία Οδό, προχωρούν και σε αυξήσεις στις τιμές των διοδίων και συγκεκριμένα στην ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ π.χ στα διόδια του Τερόβου, Άρτας, Μενιδίου, Μεσολογγίου κτλ με αποτέλεσμα το ταξίδι πλέον Ιωάννινα – Αθήνα να είναι ακόμη ακριβότερο.

Για μια φορά ακόμη αποδεικνύεται πως, όσα λένε, δεν τηρούνε τίποτα.

Απευθυνόμενοι στην κυβέρνηση ζητούμε την επανεξέταση του θέματος, μείωσεις και όχι αυξήσεις του τέλους διέλευσης διοδίων στην ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ αλλά και να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό η αναλογική χρέωση στις εθνικές οδούς.

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments