Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα InterregYESSSummerSchool

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα InterregYESSSummerSchool

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συμμετοχής σε Θερινό Σχολείο

InterregYESSSummerSchool

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων – Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου YoungEntrepreneursStartupSchool (YESS), προσκαλεί φοιτητές ή νέους ερευνητές που έχουν καινοτόμες ιδέες και θέλουν να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη startup να συμμετάσχουν στο YESSSummerSchool. Το «Interreg YESS SummerSchool» είναι ένα υψηλής έντασης  εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί από 15 έως και 26 Ιουλίου στο Μπάρι της Ιταλίας. Το σχολείο έχει τίτλο «YOUNGENTREPREUNERSHIPSTARTUPSUMMERSCHOOL: THEDIGITALTRANSFORMATION»και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τοUniversus CSEI, το Πολυτεχνείο και το Εμπορικό Επιμελητήριο του Μπάρι.

Σε μόλις λίγες μέρες οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν βασικές δεξιότητες και γνώσεις στους τομείς DigitalTransformation, BigData, OpenDataandAnalytics, Innovation, ManagementandStrategy, SocialMediaandMarketing.Οι διδάσκοντες του Θερινού Σχολείου είναι  ακαδημαϊκοί δάσκαλοι και εξειδικευμένοι ερευνητές.

Για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι/-ες καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά, ένα σύντομο βιογραφικό (μιας παραγράφου περίπου), και μία επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος (έως μια σελίδα) στα αγγλικά.  Βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής είναι οι ενδιαφερόμενοι/-ες να είναι ηλικίας 18-22 ετών και η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.Στην ιστοσελίδα (www.interregyess.eu) οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να βρουν την ηλεκτρονική πλατφόρμα της αίτησης, όλες τις σχετικές πληροφορίες αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης. Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβεί τα 20 άτομα και η παρούσα πρόσκληση αφορά 10 συνολικά άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταβούν στον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ ή να επικοινωνήσουν με τον Καθ. Γεώργιο Γκωλέτση [email protected] ο οποίος είναι υπεύθυνος για το «InterregYESSSummerSchool».

Τελευταία μέρα υποβολής των αιτήσεων είναι η Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019.

Το έργο YESS υλοποιείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Interreg V- A Greece-ItalyProgramme 2014-2020.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments