Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ξεκίνησε η βελτίωση του οδικού δικτύου στην Ανατολή

Ξεκίνησε η βελτίωση του οδικού δικτύου στην Ανατολή

Την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου «βελτίωση προσβασιμότητας και αναπλάσεις περιοχών» υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Το έργο με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ είχε δημοπρατηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή και σήμερα έγινε η εγκατάσταση του εργολάβου στην Κοινότητα Ανατολής από όπου θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου.

Σύμφωνα με την μελέτη, παρεμβάσεις για την βελτίωση της προσβασιμότητας και την συντήρηση οδών θα γίνουν στην Ανατολή, την Μπάφρα και τη Νεοκαισάρεια.

Στην Ανατολή οι εργασίες θα αναπτυχθούν στις οδούς Μυρτιάς, Αγωνιστών, Εμμανουηλίδη, Διγενή Ακρίτα, Μεθοδίου, Δάφνης, Θερμοπυλών, Φειδιππίδου και στην οδό παράλληλα της Εθνικής Ιωαννίνων Αθηνών.

Εργασίες οδοστρωσίας θα πραγματοποιηθούν και στις Κοινότητες Μπάφρας και Νεοκαισάρειας.

«Τα προβλήματα στις υποδομές σε όλο το εύρος του δήμου είναι πολλά και σοβαρά. Προσπαθούμε να επισπεύσουμε τις διαδικασίες για παρεμβάσεις που ήδη έχουν δημοπρατηθεί και να προετοιμάσουμε νέες που θα απαντούν στις αυξημένες ανάγκες της πόλης και των κοινοτήτων. Ξέρουμε ότι οι απαιτήσεις των πολιτών είναι πολλές και δικαιολογημένες. Προσπαθούμε για το καλύτερο και πιστεύουμε ότι σύντομα θα υπάρχουν απτά αποτελέσματα», υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments