Δευτέρα , 11 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΛΛΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ

ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΛΛΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ

20161220_203253Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Σε ανακοίνωσή τους  οι καταστηματάρχες της οδού Καλλάρη των Ιωαννίνων για τον “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ”,αναφέρουν:

“Οι καταστηματάρχες της Καλλάρη αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στον στολισμό του πεζόδρομου με δικό μας κόστος, μετά τη διαπίστωση ότι ο δήμος Ιωαννιτών αδιαφορεί για την περιοχή αυτή.

Ο πεζόδρομος Καλλάρη είναι από τα πιο επισκέψιμα σημεία στο ιστορικό κέντρο της πόλης όχι μόνο για τους Γιαννιώτες αλλά και για τους τουρίστες. Η επισκεψιμότητα είναι ιδιαίτερα έντονη τις μέρες των Χριστουγέννων.

Στον πεζόδρομο υπάρχουν δεκάδες καταστήματα. Τα περισσότερα από αυτά είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος. Αυτή η υπενθύμιση έχει ιδιαίτερη σημασία. Κι αυτό επειδή από τα καταστήματα αυτά ο Δήμος Ιωαννιτών εισπράττει σχεδόν 20.000 ευρώ ετησίως ως ενοίκια των κοινόχρηστων χώρων και άδειες μουσικής.

Παρά το δεδομένο αυτό, για έναν δρόμο μήκους μόλις 100 μ. δεν υπήρχε καμία μέριμνα για τον εορταστικό στολισμό. Όχι μόνο φέτος, αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια. Μπορεί ο Δήμος να μας ξεχνά τα Χριστούγεννα, μας θυμάται όμως το καλοκαίρι όταν σπεύδει να βάλει πρόστιμα.

Βάσει των συνθηκών, οι καταστημάρχες της οδού Καλλάρη πήραμε την πρωτοβουλία στολισμού και αναλάβαμε το κόστος δείχνοντας έμπρακτα τον σεβασμό μας και την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσους τόσα χρόνια μας στηρίζουν: Στους πελάτες μας.

Ευχόμαστε από καρδιάς στη δημοτική αρχή «καλά Χριστούγεννα» και «ευτυχές το νέο έτος».”

 

 

Δείτε Επίσης

Πέτρος Μπελέρης στο Δ/Ρ : «Η δίκη και η απόφαση είναι «μία τιμωρία της ελεύθερης ψήφου. Μία τιμωρία της δημοκρατίας….»

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πράξης της δίκης ΠΑΡΩΔΙΑ  και την καταδικαστική απόφαση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments