Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Οι Πρεβεζάνοι παγκόσμιοι πρωταθλητές του τένις Special Olympics έδωσαν την εκκίνηση στον αγώνα Lefkas Trail Running 2015

Οι Πρεβεζάνοι παγκόσμιοι πρωταθλητές του τένις Special Olympics έδωσαν την εκκίνηση στον αγώνα Lefkas Trail Running 2015

c20ad4d76fe97759aa27a0c99bff67104

Οι   Πρεβεζάνοι   παγκόσμιοι πρωταθλητές του τένις   Special Olympics  Διονύσης Βουκελάτος και Χρήστος Πάκος έδωσαν την εκκίνηση στον αγώνα   Lefkas Trail Running 2015 που πραγματοποιήθηκε  στο λιμάνι της Νικιάνας στην γειτονική Λευκάδα.

Τον Διονύση και τον Χρήστο  οι οποίοι ήταν προσκεκλημένοι των διοργανωτών, συνόδευσε στην Λευκάδα ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού  Γεράσιμος Ντίτσος ενώ  η υποδοχή των παιδιών ήταν θερμή. Ο Διονύσης έδωσε την εκκίνηση στον αγώνα των 23 χιλιομέτρων και ο Χρήστος στην αντίστοιχη διαδρομή  των 5 χιλιομέτρων.  Το Lefkas Trail Running 2015  περιελάμβανε δύο αγώνες: ο πρώτος ήταν 23 χιλιόμετρα με υψομετρική περίπου 1300 μέτρα και ο δεύτερος 5 χιλιόμετρα με υψομετρική περίπου 150 μέτρα. Διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας – Λευκάδας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Λευκάδας «ΦΙΛΑΝΔΡΟΣ».

Η συμμετοχή των αθλητών από όλη την Ελλάδα ήταν μεγάλη ενώ οι διοργανωτές δεσμεύτηκαν σε μια επόμενη εκδήλωση να  τιμήσουν  για  τις επιδόσεις τους τα δύο παιδιά που   γύρισαν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λος Άντζελες με ένα ασημένιο ( ο Διονύσης)  και  ένα χάλκινο( μετάλλιο ) στις βαλίτσες τους κάνοντας υπερήφανη όλη την Ελλάδα  .

Δείτε Επίσης

Σεισμική δόνηση 4,2 ρίχτερ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 ρίχτερ  σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα με επίκεντρο 18,48  χιλιόμετρα δυτικά ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments