Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» ξεκίνησε η Ελληνική Αστυνομία

«Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» ξεκίνησε η Ελληνική Αστυνομία

–Από Χάρης Δάφλος–

Ξεκίνησε επίσημα το πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης της  Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο εφαρμόζεται σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» και την υποστήριξη της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Η επίσημη έναρξη του προγράμματος ανακοινώθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο  Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» Παύλος Ραβάνης και ο Γενικός Διευθυντής της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», Γιώργος Καλούδης.

Παρέστησαν επίσης η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Χαρά Καφαντάρη, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Σωτήριος Τερζούδης, ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος  Σταμάτιος Ράπτης, ο Υπαρχηγός Υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Δημοσθένης Αναγνωστάκης καθώς και άλλοι Αξιωματικοί των Σωμάτων.

Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης, Προϊστάμενοι Κλάδων και Διευθυντές Διευθύνσεων του Αρχηγείου καθώς και άλλοι Αξιωματικοί.

Παρέστησαν επίσης μέλη και προσωπικό της «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ», εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών Οργανώσεων, απόστρατοι αστυνομικοί, καθώς και λοιποί προσκεκλημένοι.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments