Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ομιλία του Γ.Καραγιάννη(ΣΥΡΙΖΑ) σε εκδήλωση για την Αγροτική Ανάπτυξη και την Παραγωγική Ανασυγκρότηση και συμμετοχή σε σύσκεψη στο Καπανδρίτι Αττικής

Ομιλία του Γ.Καραγιάννη(ΣΥΡΙΖΑ) σε εκδήλωση για την Αγροτική Ανάπτυξη και την Παραγωγική Ανασυγκρότηση και συμμετοχή σε σύσκεψη στο Καπανδρίτι Αττικής

Εκδήλωση_Καπανδρίτι_Αγροτική ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση_1
Φωτογραφία από την σύσκεψη στο Καπανδρίτι

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Με πρωτοβουλία της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής διοργανώθηκε την Τρίτη 30 Μαΐου εκδήλωση στο Καπανδρίτι με θέμα “Αγροτική ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση”. Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, οι βουλευτές Αττικής Πάνος Σκουρολιάκος και Γιάννης Δέδες, ο βουλευτής Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης και ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Καραγιάννης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Ιωάννα Τσούπρα, ο Δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής, καθώς και εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων και συνεταιριστικών οργανώσεων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Τσιρώνης αναφέρθηκε στην πολιτική της κυβέρνησης για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και οι βουλευτές Αττικής Πάνος Σκουρολιάκος και Γιάννης Δέδες ενημέρωσαν για τις προσπάθειες που επιχειρούνται για την ανασυγκρότηση της γεωργίας και όλων των κλάδων του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή της Αττικής. Ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Καραγιάννης αναφέρθηκε σε ζητήματα στρατηγικής για την αγροτική ανασυγκρότηση και σε θέματα εξαγωγών αγροτικών προϊόντων.

Πριν την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη με μέλη και στελέχη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καπανδριτίου, στα γραφεία του συνεταιρισμού.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments